Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διορισμοί-Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού: Προχωρά η διαδικασία-Που μπορούν να δουν τα στοιχεία τους οι νεοδιορισθέντες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διορισμοί-Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού: Προχωρά η διαδικασία-Που μπορούν να δουν τα στοιχεία τους οι νεοδιορισθέντες εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Διορισμοί-Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού

Σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας των 8.487 μόνιμων διορισμών, 4.911 εκπαιδευτικών στην Α/θμια Εκπ/ση, 1.995 εκπαιδευτικών στη Β/θμια Εκπ/ση, 157 εκπαιδευτικοί, κλάδου ΠΕ79.01, σε Μουσικά Σχολεία και 383 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και 17 μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού κλάδου ΔΕ01, σε σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας βρίσκονται σε διαδικασία ένταξης των διορισθέντων με κωδικό εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΑΔ).

Κωδικός εγγραφής ΜΑΔ

Ακολούθως θα αποστείλουν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τον Αριθμό Μητρώου για κάθε νεοδιοριζόμενο, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της υπηρεσίας τους.

Αυτή τη στιγμή κάποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία “Κωδικός Εγγραφής ΜΑΔ” και αναμένεται αύριο (Σ.Σ: Τελικά, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες μεθαύριο Τρίτη 09.08.2022) να έχει ολοκληρωθεί από όλες.

Εφαρμογή Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού

Οι νεοδιορισθέντες μπορούν να δουν ακολούθως, πατώντας στον σχετικό σύνδεσμο, τα στοιχεία τους αν είναι ήδη ενταγμένοι στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΑΔ).

Είσοδος στην Υπηρεσία

Με την εφαρμογή του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού μπορείτε να δείτε τα στοιχεία σας ή να διαχειριστείτε το προσωπικό σας.

Για να εισέλθετε στην υπηρεσία απαιτείται πιστοποίηση. Η πιστοποίηση είναι απλή και συνίσταται σε δύο ενέργειες: Επιλέγετε “Είσοδος στην Υπηρεσία”.

Προωθείστε στην υπηρεσία πιστοποίησης της ΓΓΠΣ όπου εισάγετε τους προσωπικούς σας κωδικούς TAXISNET.

Η διαδικασία απόκτησης κωδικών TAXISnet περιγράφεται στο αντίστοιχο εγχειρίδιο. Μετά την επιτυχημένη πιστοποίηση επιστρέφετε στην εφαρμογή όπου μπορείτε να δείτε τα στοιχεία σας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά από εδώ: https://hr.apografi.gov.gr/login

Εκδοση ΦΕΚ

Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία τότε θα εκδοθεί ΦΕΚ με τα ονόματα των νεοδιοριζόμενων, έως την Παρασκευή 12.08.2022.

Ανάληψη υπηρεσίας-Ορκωμοσία

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ανακοίνωση προς ενημέρωση των διορισθέντων για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας μετά τις 15 Αυγούστου, πιθανά από 17 έως 24 Αυγούστου 2022.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Οδηγός νεοδιόριστου εκπαιδευτικού-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Δικαιολογητικά-Ανάληψη υπηρεσίας-Ορκωμοσία-Τοποθέτηση-Μισθός-Αδειες 

Απαραίτητα δικαιολογητικά νεοδιόριστων

Νεοδιόριστοι: Δικαιολογητικά-διαδικασία Ορκωμοσίας, ανάληψης υπηρεσίας, τοποθέτησης-επιλογή ασφαλιστικού φορέα 

Διαδικασία τοποθέτησης νεοδιόριστου

Διαδικασία τοποθέτησης νεοδιόριστου: Το νομοθετικό πλαίσιο για προσωρινή και οριστική τοποθέτηση 

Αδειες νεοδιόριστων

Αδειες νεοδιόριστων έως τέλος 2022: Παράθεση νομοθετικού πλαισίου 

Αδειες άνευ αποδοχών-νεοδιόριστοι: Δίδονται όπως και στους λοιπούς εκπαιδευτικούς-Όχι πάνω από 5 έτη

Κανονική και αναρρωτική άδεια νεοδιόριστων: Τι δικαιούνται και πως χορηγείται | Εγγραφο 

Αδεια ανατροφής μόνιμων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει και για τους νεοδιόριστους 

Αδειες νεοδιοριζόμενων: Κανονική-Αναρρωτική-Γονική-Ανευ αποδοχών-μητρότητας-ειδικές-εκπαιδευτική

Δείτε ακόμη

Κατανομή μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022 κατά κλάδo, ειδικότητα ή ειδίκευση 

Τοποθέτηση Διευθυντών Εκπαίδευσης: Η Απόφαση με τα ονόματα 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

4 Σχόλια

  1. Βαγγελης σε

    Γεια σας κ.Βουγια. Ενω η δδε μου με εχει εγγεγραμενο στο ΜΑΔ, εγω δεν μπορω να μπω στον συνδεσμο που ανεβασατε για να δω τα στοιχεια μου. Γιατι συμβαινει αυτο ;

  2. Βαγγελης σε

    Το ΦΕΚ κ.Βουγια των διορισμων θα βγει εως Παρασκευη ; εχετε πληροφορηση ;

Γράψτε μία απάντηση