Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΔΟΕ: Οχι στα επιμορφωτικά σεμινάρια-Σε ισχύ η απεργία αποχή για μέντορες και ενδοσχ. συντονιστές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΟΕ: Οχι στα επιμορφωτικά σεμινάρια του ΥΠΑΙΘ και ΙΕΠ: Σε ισχύ η απεργία αποχή για τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές – Ανακοίνωση ΔΟΕ.

Οχι στα επιμορφωτικά σεμινάρια

Σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ αναφέρει πως η Απεργία Αποχή που έχει προκηρύξει για τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και ουδείς έχει υποχρέωση να συμμετέχει στα “επιμορφωτικά” σεμινάρια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).

Οχι στα επιμορφωτικά σεμινάρια – Ακολουθεί η Ανακοίνωση της ΔΟΕ

Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ)

Αθήνα 16/11/2022

Αρ. Πρωτ. 219

Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Η Απεργία Αποχή που έχει προκηρύξει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές βρίσκεται σε πλήρη ισχύ

Κανείς/καμία δεν έχει υποχρέωση να συμμετέχει στα «επιμορφωτικά» σεμινάρια του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Ι.Ε.Π.

Το Υ.ΠΑΙ.Θ. με έγγραφό του στις 15/11/2022 καλεί διευθυντές σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε., μέντορες, ενδοσχολικούς συντονιστές και υπεύθυνους εκπαιδευτικών ομίλων σε επιμορφωτικές τηλεδιασκέψεις. Σημειώνουμε ότι η απεργία αποχή που επαναπροκήρυξε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στις 10/10/2022 βρίσκεται σε ισχύ και καλύπτει πλήρως τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους ώστε να μη συμμετάσχουν σε αυτές τις τηλεδιασκέψεις.

Δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα έχουν υπογράψει δήλωση συμμετοχής στην Απεργία Αποχή από τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές, σε πολλές περιπτώσεις καθολικά οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων. Καλούμε όλες και όλους να συνεχίσουμε μαχητικά, αποφασιστικά, μαζικά τον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση του παιδαγωγικού μας έργου, την απαξίωση των συλλόγων διδασκόντων, την κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Συνεχίζουμε τον αγώνα

Ακυρώνουμε στην πράξη την αξιολόγηση-χειραγώγηση-διάλυση του Δημόσιου Σχολείου

Αγωνιζόμαστε για δημόσιο δωρεάν σχολείο για όλο τον λαό

Δείτε σχετικά

Επιμορφωτικές τηλεδιασκέψεις Δ/ντών σχολείων-Μεντόρων-Ενδοσχολικών Συντονιστών-Υπευθύνων Εκπ/κών Ομίλων 

Δείτε επίσης

Υπηρέτηση οργανικής για νεοδιόριστους: Τι είπε στη Βουλή η Υφ. Παιδείας Ζ. Μακρή-Θέμα Μουσικών ΤΕ16 

Κόπτσης: Προσλήψεις στο τέλος της εβδομάδας-95% αύξηση στην Παράλληλη Στήριξη σε σχέση με 3 χρόνια πριν

Διατάξεις για άδειες δημοσίων υπαλλήλων σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών

ΕΠΕΣ Πειραματικών και Πρότυπων σχολείων: Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε εκπαιδευτικούς-Αιτήσεις έως 20.11.2022

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση