Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εγκύκλιος: Υποχρεωτική τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία-Οδηγίες για τη διενέργεια self test

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εγκύκλιος: Υποχρεωτική τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία-Οδηγίες για τη διενέργεια self test-Ενημέρωση του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ κου Α. Κόπτση.

Εγκύκλιος: Υποχρεωτική τηλεκπαίδευση

Εγκύκλιο ενημέρωσης, υπ. αριθμ. 92α/26-1-2022, για την τηλεκπαίδευση και τα self-test απέστειλε στις ΠΔΕ, ΔΙΠΕ, ΔΙΔΕ της χώρας ο Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ κος Α. Κόπτσης, ανακοινώνοντας ότι:

Α .Υποχρεωτικά θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση την Πέμπτη, 27.01 και την Παρασκευή 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών.

Β. Στις υπόλοιπες περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Γ. self-test οι μαθητές θα διενεργήσουν την Τετάρτη 26.01 σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν Πέμπτη 27.01.2022 και σε κάθε περίπτωση πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο.

Δ. Σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν selftest πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).

Ε. Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων πρέπει να έχουν αποστείλουν σε όλους τους μαθητές των σχολείων τους, έως τις 00 την Τετάρτη 26.1.2022, το πρόγραμμα μαθημάτων για Πέμπτη και Παρασκευή, καθώς και τους συνδέσμους webex (link) των εκπαιδευτικών του κάθε τμήματος, ώστε να υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα για την έναρξη της τηλεκπαίδευσης.

ΣΤ. Η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (και της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-εκτός των εσπερινών σχολείων).

Δείτε σε μορφή pdf το έγγραφο Ενημέρωση για τηλεκπαίδευση και self-test

Δείτε σχετικά
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση