Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

1η Επιστημονική Συνάντηση Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας-Αναδυόμενες προκλήσεις σε καιρούς πανδημίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

1η Επιστημονική Συνάντηση Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας-“Αναδυόμενες προκλήσεις σε καιρούς πανδημίας: Η αξιολόγηση των δυσκολιών μάθησης”-Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 από τις 18.00 έως 20.30 διαδικτυακά.

 Ανακοίνωση
“Αναδυόμενες προκλήσεις σε καιρούς πανδημίας: Η αξιολόγηση των δυσκολιών μάθησης”

Ο Κλάδος Σχολικής Ψυχολογίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία διοργανώνει την  1η Επιστημονική Συνάντηση του Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας με τίτλο  “Αναδυόμενες προκλήσεις σε καιρούς πανδημίας: Η αξιολόγηση των δυσκολιών μάθησης” την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 από τις 18.00 έως 20.30 διαδικτυακά.

Σκοπός της Επιστημονικής Συνάντησης είναι

η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στον τρόπο αξιολόγησης των μαθητών μετά την αναστολή των εκπαιδευτικών διαδικασιών λόγω Covid19, η ανάδειξη του ρόλου της Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης και της σημασίας της Ανταπόκρισης στη Διδασκαλία για τη Διάγνωση.

Για το λόγο αυτό οι προσκεκλημένοι ομιλητές

κ. Κωτούλας Βασίλειος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου, Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, κ. Μποσδούνης Ιωάννης, Προϊστάμενος του 2ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Γ΄ Αθήνας, και η κα Παντελιάδου Σουζάνα,  Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής – Μαθησιακών Δυσκολιών στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα επιχειρήσουν μέσω της εξειδίκευσής τους να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στα παραπάνω ερωτήματα.

Η 1η Επιστημονική Συνάντηση του Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας απευθύνεται

στους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης, όπως ψυχολόγοι, ειδικοί παιδαγωγοί, λογοθεραπευτές, εκπαιδευτικοί, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε όσους απασχολούνται στον χώρο της εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι προσκαλούνται

να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ ενώ για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας. καθώς και την ιστοσελίδα στο

Οι Συντονίστριες του Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ

Γιώτα Δημητροπούλου & Φαίη Αντωνίου

Δείτε την Πρόσκληση της 1ης Επιστημονικής Συνάντησης Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας

Δείτε επίσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

  1. Βαγγέλης Φούκας σε

    Καλησπέρα σας κ.Βούγια. Χρόνια πολλά και καλή χρονια. ‘Έχετε καποια ενημέρωση για τα νέα τμήματα ένταξης ;

Γράψτε μία απάντηση