Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

1ο ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής-Αξιολογήσεις: Νέα διαδικασία αιτήσεων Αξιολόγησης-Επαναξιολόγησης μαθητών/τριών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

1ο ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής-Αξιολογήσεις: Νέα διαδικασία αιτήσεων Αξιολόγησης – Επαναξιολόγησης μαθητών-μαθητριών – Ανακοίνωση.

1ο ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής-Αξιολογήσεις

Κορωπί, 8-9-2020

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

(Σχολικές μονάδες των Δήμων Παλλήνης, Παιανίας, Σπάτων, Αρτέμιδας, Κρωπίας, Μαρκόπουλου-Μεσογαίας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής)

Ο γονέας ή κηδεμόνας ο οποίος επιθυμεί να αξιολογηθεί το παιδί του από το 1ο ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής ή να συμβουλευτεί το Εκπαιδευτικό προσωπικού της Υπηρεσίας μας, μπορεί να καλεί καθημερινά στα τηλέφωνα 210 6028050, 6623107και 6625697 ή να συμπληρώνει την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέλος του Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Υπηρεσίας θα έρθει σε τηλεφωνική επαφή μαζί του.

https://docs.google.com/forms/d/1yXEIkuEO7nZKBpx741UpvAIPGwZwSHOaWP0ttiNzW-4/edit

Αφού προηγηθεί η παραπάνω επικοινωνία,  ο γονέας ή κηδεμόνας:
  • συγκεντρώνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  • συμπληρώνει με τα απαραίτητα στοιχεία το σχετικό συνημμένο έντυπο αίτησης αξιολόγησης, υπόδειγμα του οποίου έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας (http://kday-anatol.att.sch.gr/autosch/joomla15/ ).
  • δημιουργεί Ψηφιακή Υπεύθυνη Δήλωση μέσα από την πλατφόρμα:

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses  στην οποία συμπληρώνει το εξής κείμενο:

«Δηλώνω Υπεύθυνα ότι είμαι ο γονέας / κηδεμόνας του/της (Όνομα και επώνυμο του/της μαθητή/τριας) και ότι τα δικαιολογητικά και τα στοιχεία τα οποία υποβάλλω είναι γνήσια και αληθή»

  • αποστέλλει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του 1ου ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής mail@1kesy-anatol.att.sch.gr

α) τα απαραίτητα δικαιολογητικά, β) την αίτηση συμπληρωμένη και γ) την Υπεύθυνη Δήλωση.

Σε διάστημα 3 ημερών, παραλαμβάνει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείο που έχει δηλώσει, τον αριθμό πρωτοκόλλου εισερχόμενης αίτησης.

Δείτε επίσης

Αδειες εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ 08.09.2020 για την αντιμετώπιση διασποράς κορονοϊού | Εγκύκλιος
Χρήση μάσκας: Στην παράλληλη στήριξη εκπ/κών-ΕΒΠ-Σχολ. Νοσηλευτών-Στα ΚΕΣΥ & ΣΜΕΑΕ-Ποιοι εξαιρούνται-Που είναι υποχρεωτική
Οδηγίες δευτεροβάθμιας για κορονοϊό: Ασφαλής επαναλειτουργία-Μέτρα πρόληψης-Υποπτο κρούσμα
Οδηγίες δημοτικών σχολείων για κορονοϊό: Ασφαλής επαναλειτουργία-Μέτρα πρόληψης-Υποπτο κρούσμα-Ισχύουν και για ΚΔΑΠ
Οδηγίες Νηπιαγωγείων για κορονοϊό: Ασφαλής επαναλειτουργία-Μέτρα πρόληψης-Υποπτο κρούσμα

Πριν φύγετε

Αγιασμός σχολικού έτους 2020-21 | Εγκύκλιος
Διάταξη προσλήψεων αναπληρωτών λόγω κορονοϊού: Τρίμηνης κατ ελάχιστον διάρκειας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση