Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

1ο Μαθητικό Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικών-Πολιτικών Επιστημών: “Ενεργός Πολιτειότητα. Πολίτης στο Σχολείο-Πολίτης του Κόσμου”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

1ο Μαθητικό Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικών-Πολιτικών Επιστημών: “Ενεργός Πολιτειότητα. Πολίτης στο Σχολείο-Πολίτης του Κόσμου” – Θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στην πόλη των Ιωαννίνων.

1ο Μαθητικό Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικών-Πολιτικών Επιστημών

Το 1ο Μαθητικό Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικών-Πολιτικών Επιστημών με θέμα: “Ενεργός Πολιτειότητα. Πολίτης στο Σχολείο-Πολίτης του Κόσμου” θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε μαθητές/τριες που φοιτούν σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου, Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), όλων των σχολικών μονάδων Γενικής Εκπαίδευσης και σε σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) της χώρας και των ελληνικών σχολείων του εξωτερικού – αλλά και σε μαθητές/τριες της Ε’-Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου – με διαφοροποιημένη θεματολογία ανά βαθμίδα εκπαίδευσης.

Διοργανώνεται έπειτα από πρωτοβουλία των Συμβούλων Εκπαίδευσης Κοινωνικών Επιστημών (ΠΕ78) και με την αρωγή και συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και των Σ.Ε. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Τέλος το 1ο Μαθητικό Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικών-Πολιτικών Επιστημών “Ενεργός Πολιτειότητα. Πολίτης στο Σχολείο-Πολίτης του Κόσμου”, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ), έχοντας εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης για νέους διορισμούς: Περισσότεροι από συνταξιοδοτήσεις-Στόχος πολλές θέσεις αναπληρωτών να γίνουν μόνιμες

Η Επαγγελματική Εκπαίδευση στη Βουλή: Το χρονοδιάγραμμα συζήτησης και ψήφισης του ν/σ στην ΕΜΥ και στην Ολομέλεια 

Πιερρακάκης για μεταρρύθμιση ΑΕΙ: Εθνικό συμφέρον να πραγματοποιηθεί με λογική συναίνεσης

Πιερρακάκης-εκπαίδευση 2024: Μεγάλες τομές σε όλες τις βαθμίδες-3 πυλώνες παρεμβάσεων 

Εκθεση Συνηγόρου του Πολίτη: Σοβαρά προσκόμματα στην εκπαιδευτική συμπερίληψη-Πόρισμα χωρίς ανταπόκριση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση