Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

10 υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου: Από τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

10 υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών: Οι υποτροφίες αφορούν σε σπουδές τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Τα δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.

10 υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ” προκηρύσσει την χορήγηση δέκα (10) υποτροφιών μεταπτυχιακών σπουδών, προδιδακτορικού επιπέδου, ύψους 15.000 ευρώ έκαστη.

Οι υποτροφίες αφορούν στο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, και είναι μονοετούς φοίτησης για σπουδές σε Πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Κάτοχοι πτυχίου/διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου/ΤΕΙ ή ισότιμου της αλλοδαπής με βαθμό πτυχίου 7,5 και άνω.
  • Υποψήφιοι που έχουν γεννηθεί από το 1990 και μετά.
  • Υποψήφιοι με ατομικό συνολικό δηλωθέν εισόδημα μικρότερο των 25.000 ευρώ και οικογενειακό συνολικό δηλωθέν εισόδημα (γονέων) μικρότερο των 50.000 ευρώ.
  • Υποψήφιοι σπουδαστές προγραμμάτων πλήρους παρακολούθησης και όχι μερικής ή εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης

Δικαιολογητικά

– Αίτηση Συμμετοχής (Μπορείτε να τη βρείτε εδώ, στην ιστοσελίδα της εταιρείας)

– Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα.

– Αντίγραφο πτυχίου/διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου/ΤΕΙ ή ισότιμου της αλλοδαπής με βαθμό 7,5 και άνω δεόντως επικυρωμένο.

– Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

– Βεβαίωση αποδοχής από το ξένο Πανεπιστήμιο και εγγραφής σε αυτό μεταφρασμένη και επικυρωμένη εφόσον δεν είναι διαθέσιμη στην αγγλική ή αντίστοιχη βεβαίωση από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

– Συστατικές επιστολές από δύο καθηγητές του Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. από το οποίο ο/η υποψήφιος/α απέκτησε το πτυχίο ή/και από εργοδότη.

– Για τους άρρενες υποψηφίους πιστοποιητικό εκπλήρωσης των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ή αναβολής κατάταξης λόγω σπουδών.

– Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος της οικογένειας και του ίδιου του/της υποψήφιου/ας, στην περίπτωση που υποβάλλει φορολογική δήλωση, τελευταίου οικονομικού έτους.

Προθεσμία και περισσότερες πληροφορίες

Τα εν λόγω δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν μέχρι και την 31η Μαρτίου 2020, ημέρα Τρίτη. Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210 4291300-1, και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Δείτε επίσης

Χορήγηση 10 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδαγωγικά από το ΙΚΥ
Ιδρυμα Λίλιαν Βουδούρη: Χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές 
Υποτροφίες Ιδρύματος Ωνάση για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό
3 υποτροφίες σε φοιτητές ΕΚΠΑ από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Πεκίνου

Δείτε ακόμη

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF: Τον Φεβρουάριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 
Διεθνές συνέδριο στο ΕΚΠΑ για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 | 20-21 Μαρτίου 2020
Ημερίδα ΠΕΕΚΕ: «Κοινωνικοί Επιστήμονες και Εκπαίδευση: Γενική και Ειδική Αγωγή»
Διημερίδα ΙΕΠ: «Οι Τέχνες στη Διδασκαλία των Μαθηματικών» 
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

1 Σχόλιο

  1. Mike Rossi σε

    Μπράβο αγορίνα! Χαίρομαι όταν βλέπω έτσι νέα άτομα, να βλέπουμε να ασχολειται νέος κόσμος και επιτέλους να έχει λόγο.. Και μέλλον σε αυτόν τον τόπο.

Γράψτε μία απάντηση