Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

2ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας. Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στη Νάουσα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

2ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας. Διοργάνωση Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στη Νάουσα.

2ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας διοργανώνει στη Νάουσα, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, το 2ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας.

Στο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Έρια», θα παρουσιαστούν από εκπαιδευτικούς της Ημαθίας και της Κεντρικής Μακεδονίας, 3 κεντρικές ομιλίες, 15 προφορικές εισηγήσεις και 11 αναρτημένες ανακοινώσεις, ενώ οι εργασίες θα κλείσουν με συζήτηση και στρογγυλή τράπεζα.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν από εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σύγχρονες προσεγγίσεις στην εκπαιδευτική πράξη, να καταδειχθεί η ευαισθητοποίηση σε θέματα εφαρμογής νέων διδακτικών μεθοδολογιών και εναλλακτικών προσεγγίσεων, να ανταλλαγούν εμπειρίες και γνώσεις και να προαχθεί ο γόνιμος προβληματισμός και ο δημιουργικός διάλογος, ώστε να καταστεί δυνατή η αναγκαία ανανέωση και διάχυση της γνώσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και προσκαλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο για να υποστηρίξουμε από κοινού την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός σχολείου ανοιχτού στην κοινωνία και την καινοτομία.

Το Συνέδριο υποστηρίζεται από τον Δήμο της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας και ενισχύεται από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και Νάουσας.

Επίσημη έναρξη των εργασιών την Παρασκευή 10 Μαΐου, ώρα 18:00΄, στον Πολυχώρο «Έρια».

                                                     Ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

                                                                        Διονύσης Διαμαντόπουλος

                                                     Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Δείτε επίσης

Συνέδριο ΔΟΕ – ΠΟΕΔ: Εναρξη με ευρεία συμμετοχή του 26ου Επιστημονικού Συνεδρίου στα Γιάννενα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση