Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

3 Ιδιωτικά σχολεία κλειστά την Παρασκευή 28/02 για προληπτικούς λόγους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

3 Ιδιωτικά σχολεία κλειστά την Παρασκευή 28/02 για προληπτικούς λόγους με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας – Αύριο ενημέρωση για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο κορωνοϊό στις 13:00.

3 Ιδιωτικά σχολεία κλειστά

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) την οποία υπέγραψαν οι Υπουργοί Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ν. Κεραμέως και ο Υπουργός Υγείας κος Βασίλης Κικίλιας, μετά από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας για τον νέο κορωνοϊού COVID-19, τρία (3) Ιδιωτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή  28/02.2020 για προληπτικούς λόγους.

Τα σχολεία είναι τα:
  • Γυμνάσιο και Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών.
  • Γυμνάσιο και Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού.
  • Νηπιαγωγείο “Ι.Μ.Καρράς”.

Και τα 3 σχολεία ευρίσκονται στο Παλαιό Ψυχικό Αττικής.

Οπως ανακοινώθηκε υπάρχει το ενδεχόμενο να ήρθε σε επαφή μέλος της σχολικής κοινότητας με προσβληθέν άτομο από τον κορωνοϊο COVID-19.

14 ημέρες κλειστό το σχολείο στη Θεσσαλονίκη

Να υπενθυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια σημερινής ενημέρωσης διαπιστευμένων συντακτών Υγείας για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο κορωνοϊό, ο λοιμωξιολόγος κος Σ. Τσιόδρας, σχετικά με τον μαθητή – δεύτερο κρούσμα, παιδί του πρώτου κρούσματος δήλωσε

“Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της δεύτερης αυτής περίπτωσης της νόσου στην πατρίδα μας, για προληπτικούς λόγους και μόνο, συστήνεται το κλείσιμο του 105ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, για 14 μέρες”.

Ενημέρωση αύριο Παρασκευή 28/02

Τέλος η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών υγείας για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο κορωνοϊό, από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας και επιστημονικό συνεργάτη του ΕΟΔΥ, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας αύριο, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την σημερινή Ενημέρωση για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο κορωνοϊό

Δείτε σχετικά

8 Οδηγίες και 19 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τον κορωναϊό: Από την ΓΓΠΠ
Κατεπείγοντα μέτρα κορωνοϊού: Το ΦΕΚ της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου
Μέτρα για κοροναϊό: Εαν χρειασθεί αναστολή λειτουργίας σχολείων και εκπ/κών ιδρυμάτων με ΠΝΠ
Κοροναϊός: Μέτρα προστασίας-Τι λένε οι Λοιμωξιολόγοι

Δείτε επίσης

Αναστολή εκδρομών μαθητών στην Ιταλία | Η Εγκύκλιος
Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την επιδημία στην Ιταλία
Οδηγίες γρίπης και τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών | Εγκύκλιοι
Γρίπη: Oδηγίες πρόληψης κατά της διασποράς της στις Σχολικές Μονάδες

Πριν φύγετε

Πλαίσιο εφαρμογής ERASMUS+: Διαδικασία Συμμετοχής και Μετακινήσεων | ΦΕΚ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση