Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

3ΕΑ/2019 ΑΣΕΠ: Υποστηρικτικό υλικό για τη συμπλήρωση της αίτησης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

3ΕΑ/2019 ΑΣΕΠ: Υποστηρικτικό υλικό για τη συμπλήρωση της αίτησης από ομάδα εκπαιδευτικών – Εκπαιδευτικοί Μπροστά – μετά από προσεκτική μελέτη της Προκήρυξης.

3ΕΑ/2019 ΑΣΕΠ: Υποστηρικτικό υλικό για τη συμπλήρωση της αίτησης από ομάδα εκπαιδευτικών – Εκπαιδευτικοί Μπροστά

Μετά από προσεχτική μελέτη της εγκυκλίου 3ΕΑ/2019 πρόσκλησης του ΑΣΕΠ τεύχος 12 και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλες τις απορίες σας στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και αυτές που προέκυψαν από το κάλεσμα την Πέμπτη 09 Μαϊου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης, και βασιζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στην εγκύκλιο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το παρακάτω υποστηρικτικό υλικό.

Η παρακάτω ανάρτηση βασίζεται σε προσωπική εκτίμηση και κατανόηση της εγκυκλίου και εάν κάποιος συνάδελφος θεωρεί ότι υπάρχει κάποια παρανόηση (εκπαιδευτικοί είμαστε και όχι νομικοί ή το υπουργείο), θα θέλαμε να μας το επισημάνει για να το διορθώσουμε αφού προβούμε σε περαιτέρω διερεύνηση.

Υποστηρικτικό υλικό 3ΕΑ-2019

Δείτε επίσης

Προκήρυξη 3ΕΑ-2019: Χρηστικός οδηγός συμπλήρωσης της αίτησης – Επισήμανση προβλημάτων

Αιτήσεις ΟΠΣΥΔ – ΑΣΕΠ: Τι ζητάμε από το Υπουργείο για να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία για τους διορισμούς

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

Γράψτε μία απάντηση