Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

7 θέσεις υποψήφιων διδακτόρων στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

7 θέσεις υποψήφιων διδακτόρων: Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, ξεκινώντας από τις 22 Απριλίου 2020 με διάρκεια έως τις Μαίου 2020.

7 θέσεις υποψήφιων διδακτόρων

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του (ΦΕΚ 561, τ. Β΄/21-2-2018), προκηρύσσει επτά (7) θέσεις υποψηφίων διδακτόρων (Απόφαση Συνέλευσης 5η/10-3-2020).

Στόχος

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο ΦΕΚ, στόχος είναι η προώθηση της επιστημονικής έρευνας στο αντικείμενο των Μουσικών Σπουδών. Η διαδικασία επιλογής επιβάλλει την εφαρμογή αυστηρών και απολύτως αξιοκρατικών κριτηρίων, δεδομένου ότι το Διδακτορικό Δίπλωμα αποτελεί το ανώτατο και ταυτόχρονα το θεμελιωδέστερο δίπλωμα εξειδίκευσης ακαδημαϊκών σπουδών για ένα επιστήμονα.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής έχουν οι κάτοχοι Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου της αλλοδαπής ή ενιαίου αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου.

Σε ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να γίνει αιτιολογημένα δεκτός ως υποψήφιος διδάκτορας και κάποιος που δεν κατέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, εφόσον έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις και άλλα αυξημένα ουσιαστικά προσόντα, τα οποία μπορούν να εκληφθούν ως εχέγγυα της ικανότητας του να εκπονήσει διδακτορική διατριβή.

7 θέσεις υποψήφιων διδακτόρων

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο e-mail της Γραμματείας του Τμήματος (secr@music.uoa.gr) για το διάστημα από 22 Απριλίου 2020 έως και 4 Μαίου 2020.

Μπορείτε να βρείτε εδώ το ΦΕΚ B 561/2018 για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης

Πρόσκληση σε υποψήφιους διδάκτορες από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Δωρεάν εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα για κατοίκους νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών

Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού σε γλώσσα Python για αρχάριους: Από το ΑΠΘ 

Ανοικτά διαδικτυακά εργαστήρια με θέμα την ενσυνειδητότητα: Από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση