Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αξιολόγηση-Εφεση: Αίτημα αναβολής συνεδρίασης από τις Ομοσπονδίες-Συλλαλητήριο στο Εφετείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αξιολόγηση-Εφεση: Αίτημα αναβολής συνεδρίασης από τις Ομοσπονδίες-Συλλαλητήριο έξω από το Εφετείο-Μεγάλη η συμμετοχή στην απεργία σύμφωνα με τις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με ενημέρωση της προέδρου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Γεωργίας Μπουλμέτη, κατά τη σημερινή εκδίκαση της έφεσης του ΥΠΑΙΘ, κατά της υπ. αριθ. 534/2021 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την απεργία αποχή από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, όλες οι Ομοσπονδίες υπέβαλλαν αίτημα αναβολής της συνεδρίασης, προκειμένου να δικαστεί σε αίθουσα δικαστηρίου κι όχι σε γραφείο, να τηρηθούν οι διατυπώσεις δημοσιότητας καθώς και να εκδικασθεί  από φυσικό δικαστή.

UPDATE
Δεν δέχθηκε το αίτημα αναβολής της συνεδρίασης το Δικαστήριο

 

Με κυρίαρχα αιτήματα

την κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου της αξιολόγησης σχολικής μονάδας και εκπαιδευτικών και του νόμου 4808/2021 για τα εργασιακά και το δικαίωμα στην απεργία απεργούν σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 12:00 σήμερα, η συμμετοχή στην 24 ωρη απεργία, σύμφωνα με τις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών έχει μεγάλη συμμετοχή πάνω από το 70%.

Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

γίνονται σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στο Εφετείo Αθηνών -οδό Λουκάρεως- όπου συζητείται η ΄Εφεση του ΥΠΑΙΘ.

Σημειωτέον ότι

παρά το γεγονός ότι για τις Εφέσεις των ομοσπονδιών ΔΟΕ ΟΛΜΕ, οι οποίες κατατέθηκαν στις 4.10.21 ορίστηκε δικάσιμος στις 25 Ιανουαρίου 2022, για την έφεση του ΥΠΑΙΘ, που κατατέθηκε στις 7.10.21, ορίστηκε δικάσιμος σήμερα  Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Δείτε σχετικά

Επιστολή ΔΟΕ προς γονείς για ένα σχολείο ενιαίο, δημόσιο και δωρεάν
ΑΔΕΔΥ: Κανονικά η 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021-Τα ΜΜΕ να αναπαράγουν σωστά την είδηση
ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας: Κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ τη Δευτέρα 11.10.2021
ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας-Απεργία 11.10.2021
Αξιολόγηση-έφεση απόφασης Πρωτοδικείου για απεργία αποχή: Εκδικάζεται τη Δευτέρα 11.10.021
Παράνομη και καταχρηστική η απεργία αποχή της ΑΔΕΔΥ κρίθηκε από το Δικαστήριο

Πριν φύγετε

Συζήτηση στη Βουλή-Δευτέρα 11.10.2021: Κενά Παράλληλης Στήριξης-Γεγονότα στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
Εξετάσεις Β1 επιπέδου ΤΠΕ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων πιστοποίησης
 Εγγραφο: ΚΕΔΑΣΥ-προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού αξίας 520.234,56 €
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση