Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αξιολόγηση: Εγγραφο Κόπτση σε σχολικές μονάδες που αναρτούν προδιαμορφωμένα κείμενα της ΔΟΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αξιολόγηση: Εγγραφο Κόπτση σε σχολικές μονάδες που αναρτούν προδιαμορφωμένα κείμενα της ΔΟΕ-“Δεν είναι σύννομη και θεωρείται μη γενόμενη η ανάρτηση”.

Με έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Α/θμιας, Β/θμιας και ΕΑΕ του ΥΠΑΙΘ κου Α. Κόπτση, το οποίο αποστέλλεται σε σχολικές μονάδες, οι οποίες αναρτούν στην πλατφόρμα του ΙΕΠ προδιαμορφωμένα κείμενα τη ΔΟΕ, αναφορικά με την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας, επισημαίνεται πως:

Α. Η ανάρτησή  στην πλατφόρμα του ΙΕΠ του προδιαμορφωμένου κειμένου αξιολόγησης, το οποίο δεν περιέχει εξατομικευμένα στοιχεία ανά κατηγορία δεν είναι σύννομη και θεωρείται μη γενόμενη.

Β. Πρέπει να αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΙΕΠ η εξατομικευμένη έκθεση αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου της εν λόγω σχολικής μονάδας που αφορά στο προηγούμενο σχολικό έτος και έως τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 ο Συλλογικός Προγραμματισμός που αφορά στο τρέχον σχολικό έτος.

Δείτε το περιεχόμενο του εγγράφου

“Αναφορικά με το ζήτημα της αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου και σχολικής μονάδας, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως η ανάρτησή σας στην πλατφόρμα του ΙΕΠ του προδιαμορφωμένου κειμένου αξιολόγησης, το οποίο δεν περιέχει εξατομικευμένα στοιχεία ανά κατηγορία κατά τα προβλεπόμενα στις ισχύουσες διατάξεις και δεν έχει λάβει υπόψη τις ιδιαιτερότητες της σχολικής σας μονάδας, δεν πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο εν συνόλω, συνεπώς δεν είναι σύννομη και θεωρείται μη γενόμενη.

Ως εκ τούτου, σας υπενθυμίζουμε ότι έως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου2021 πρέπει να αναρτήσετε στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΙΕΠ την εξατομικευμένη έκθεση αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου της σχολικής σας μονάδας που αφορά στο προηγούμενο σχολικό έτος και έως τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 τον Συλλογικό Προγραμματισμό που αφορά στο τρέχον σχολικό έτος, σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα”.

Δείτε το έγγραφο σε εικόνα

 

Δείτε επίσης

Αξιολόγηση: 33 ΕΛΜΕ ζητούν από την ΟΛΜΕ έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσα στο Νοέμβριο
Εκδήλωση ΔΟΕ-αξιολόγηση: “Εκπαιδευτικό έργο και επιχειρούμενη αξιολόγηση. Επιστημονικές προσεγγίσεις”-Δευτέρα 8.11.2021
Εξώδικο ΔΟΕ σε Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως και Γενικό Γραμματέα Α. Κόπτση
Οδηγίες για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και βήματα αγώνα κοινοποίησε η ΔΟΕ
Κεραμέως: Πάνω από 70% των σχολείων προχώρησαν στην αξιολόγηση-Δεν κλείνουν τα σχολεία
Νόμος 4850/2021: Προσλήψεις και έλεγχοι covid-ρυθμίσεις ΚΕΔΑΣΥ-Μεταθέσεις-Παράταση θητείας ΔΣ
Συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων: Τι απαντά το Υπουργείο Παιδείας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση