“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

“Για την απώλεια του συναδέλφου μας Γιώργου Αναγνώστου” – Δελτίο Τύπου Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την βαθιά της οδύνη  για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Γιώργου Αναγνώστου, Προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γενικού Γραμματέα της Ε.Λ.Μ.Ε. Ευρυτανίας.

Ο Γιώργος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι προδομένος από την  καρδιά του. Σεμνός, προσηνής, αγαπητός σε όλους, ακούραστος εργάτης της γνώσης, υπηρέτησε το λειτούργημα του εκπαιδευτικού επί 33 χρόνια προσφέροντας το μορφωτικό αγαθό στους μαθητές του σε σχολεία της Ευρυτανίας.

Ο Γιώργος εκτός από Δάσκαλος ήταν σε όλο του τον εργασιακό βίο  μαχόμενος συνδικαλιστικά εκπαιδευτικός, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια επανασύστασης του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων του δημοσίου από τη θέση του Προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ευρυτανίας την τελευταία τετραετία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση