Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΑΔΕΔΥ-Κασσελάκης: Ναι στο αίτημα για αύξηση 10% στους μισθούς στο Δημόσιο και στην επαναφορά των Δώρων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΑΔΕΔΥ-Κασσελάκης: Ναι στο αίτημα για αύξηση 10% στους μισθούς στο Δημόσιο και στην επαναφορά των Δώρων, καθώς και στη στελέχωση του Δημοσίου με προσωπικό.

ΑΔΕΔΥ-Κασσελάκης

Στηρίζει το αίτημα για αύξηση 10% στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, για την επαναφορά των Δώρων, καθώς και το αίτημα για τη στελέχωση του Δημοσίου με προσωπικό, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κος Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Με αφορμή τη συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Στέφανο Κασσελάκη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, συνάντηση μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Μπράτης Δημήτρης, Πετρόπουλος Γιώργος, Μακράκης Γιώργος, Σαβόπουλος Στέφανος) με τoν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Στέφανο Κασσελάκη, ύστερα από αίτημα του τελευταίου.

Από πλευράς των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέθηκαν στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δημόσιο και τους Δημοσίους Υπαλλήλους κι ιδιαίτερα το διεκδικητικό πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που περιλαμβάνει τα αιτήματα:

  1. Οριζόντια αύξηση 10% στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, προκειμένου να αντιμετωπισθεί στοιχειωδώς η ακρίβεια κι ο πληθωρισμός.
  2. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ των ΔΩΡΩΝ
  3. Συλλογικές συμβάσεις για τους μισθούς μας
  4. Κατάργηση του μισθολογικού παγώματος της διετίας 2016 – 17
  5. Κατάργηση της εισφοράς 2% υπέρ της ανεργίας
  6. Αύξηση του αφορολόγητου στα 12.000€
  7. Αύξηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας
  8. Να στελεχωθούν άμεσα με μόνιμους υπαλλήλους όλοι οι κρίσιμοι δημόσιοι φορείς (υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, ασφάλιση κ.ά.) και να αναβαθμιστούν όλες οι αναγκαίες υποδομές.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τόνισε ότι στηρίζει το αίτημα για αύξηση 10% στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο για την ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ, καθώς και το αίτημα για τη στελέχωση του Δημοσίου με προσωπικό.

Δήλωσε, δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στηρίζει την απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και αντιπροσωπεία του θα δώσει το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Δείτε επίσης

Να κηρύξει απεργία αποχή από την αξιολόγηση ζητά από την ΑΔΕΔΥ η ΔΟΕ μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου

ΑΔΕΔΥ: Γνωμοδότηση για την απεργία-αποχή από την στοχοθεσία-αξιολόγηση 

Την Τρίτη 7 Μαΐου μετατίθεται η αργία της Πρωτομαγιάς

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση