Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΑΔΕΔΥ: Ζητά παράταση θητείας ΔΣ Συλλόγων και αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων λόγω covid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΑΔΕΔΥ: Ζητά παράταση θητείας ΔΣ Συλλόγων και αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας κορονοϊού.

ΑΔΕΔΥ: Ζητά παράταση θητείας ΔΣ Συλλόγων και αιρετών

Με δυο επιστολές της η ΑΔΕΔΥ, ζητά,

απo τον Υπουργό Εσωτερικών κο Μ. Βορίδη την παράταση της θητείας των αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

μέχρι τις 31.03.2022, λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας και της αδυναμίας οργάνωσης των εκλογών με όρους υγειονομικής ασφάλειας και

από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κο Κ. Χατζηδάκη την παράταση της θητείας των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων

των εργαζομένων, μέχρι 31.03.2022, λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας, να πραγματοποιηθούν οι Γενικές Συνελεύσεις και οι αρχαιρεσίες των εργαζομένων.

Οι επιστολές

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

Προς:

Τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη

 Θέμα: Παράταση θητείας αιρετών μελών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Δημοσίου

 κ. Υπουργέ,

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ζητά την παράταση της θητείας των αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων μέχρι τις 31/03/2022, λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας και της αδυναμίας οργάνωσης των εκλογών με όρους υγειονομικής ασφάλειας.

 Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

______________

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

Προς:

Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη

Κοιν.: Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη

Θέμα: Παράταση θητείας των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων, μέχρι 31/03/2022.

 κ. Υπουργέ,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ζητά την παράταση της θητείας των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων, μέχρι 31/03/2022, επειδή είναι αδύνατο, λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας, να πραγματοποιηθούν οι Γενικές Συνελεύσεις και οι αρχαιρεσίες των εργαζομένων.

 Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δείτε επίσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση