Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αδεια αιμοληψίας: Δεν τη δικαιούνται όσοι αναπληρωτές προσέρχονται εθελοντικά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Άδεια αιμοληψίας δικαιούνται μόνον όσοι αναπληρωτές/τριες ανταποκρίνονται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και όσοι μετέχουν σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία και όχι όσοι προσέρχονται εθελοντικά.”

Τα παραπάνω περιέχονται σε Διευκρινιστική Εγκύκλιο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κου Π. Πετρόπουλου, αναφορικά με τη χρήση του δικαιώματος της ειδικής άδειας αιμοληψίας αναπληρωτών/τριών εκπαιδευτικών.

Νέα Ενημέρωση – Νέο Εγγραφο

Αδεια αιμοληψίας: Χορηγείται και σε εθελοντική αιμοδοσία – Διευκρινιστικό έγγραφο

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

 1. ΤΟΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ σε

  Παρακαλώ να λάβετε υπόψη και τη διευκρινιστική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου διευκρινίζει πλήρως για τις εθελοντικές άδειες, ΙΙ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ (άρθρο 50 του Υ.Κ.), παρ. 3.

  ΔΙΔΑΔ/Φ.51/538/12254/14.5.2007 Διευκρινήσεις για τη χορήγηση αδειών στους δημοσίους υπαλλήλους βάσει του νέου Υπαλληλικού Κώδικα.

  ( https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/6386 ) .

  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

  Τότσιος Γιάννης

  ΥΓ. : Εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέο σας ιστοσελίδα.

Γράψτε μία απάντηση