Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αδεια σε επιτηρητές του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας προβλέπει Εγκύκλιος του Υπ. Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αδεια σε επιτηρητές του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Μαίου 2019 προβλέπει Εγκύκλιος του Υπ. Παιδείας, ως κίνητρο συμμετοχής των εκπαιδευτικών αλλά και των διοικητικών υπαλλήλων στη διαδικασία.

Αδεια σε επιτηρητές

ΘΕΜΑ : «ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ 2019»

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν σχετικού Ενημερωτικού Σημειώματος της Υπηρεσίας μας προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με στόχο την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του έργου της επιτήρησης των εξεταζομένων, ως επιπλέον κίνητρο για την αίτηση συμμετοχής στην Ομάδα επιτηρητών των Εξετάσεων περιόδου Μαΐου 2019,

εγκρίθηκε στους εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που συμμετέχουν στις Εξετάσεις του ΚΠΓ, στις 18 και 19 Μαΐου 2019, ως επιτηρητές,

εφόσον δεν διαταράσσεται η λειτουργία του σχολείου ή της Υπηρεσίας, ως εξής:

-μία ημέρα άδειας για μια ημέρα επιτήρησης
-δύο ημέρες άδειας για δύο ημέρες επιτήρησης.

Επίσης, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τα ονόματα των επιτηρητών σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αρ. πρωτ.43048/Α5/19-3-2019(ΑΔΑ:ΨΤΚΓ4653ΠΣ-5Φ6) εγκύκλιο με θέμα «Υποβολή αιτήσεων για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Α’ περιόδου 2019 (Μάιος)».

Παρακαλούμε για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες.

Δείτε επίσης

Αδειες και διορισμοί, προσλήψεις, αποσπάσεις, μεταθέσεις Δημοσίων Υπαλλήλων δεν αναστέλλονται στις ευρωεκλογές

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση