Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ – ΕΒΠ: Δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για τις προϋπηρεσίες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ – ΕΒΠ: Δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για τις προϋπηρεσίες – Email στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ).

Δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για τις προϋπηρεσίες

Το παρακάτω μήνυμα στάλθηκε από το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ στις ΠΔΕ, με αφορμή το γεγονός πως οι υποψήφιοι ΕΕΠ και ΕΒΠ βλέπουν στο ΟΠΣΥΔ ότι έχουν υπολογιστεί οι προϋπηρεσίες τους μέχρι την ημερομηνία 24/Ο5 και όχι 05/06.

Αυτό έγινε, σύμφωνα με το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ, εξαιτίας τεχνικού ζητήματος ώστε να γίνουν οι έλεγχοι των προϋπηρεσιών των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα πάντα με το Αυτοτελές, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από πλευράς υποψηφίων ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Δείτε το σταλθέν στις ΠΔΕ email του Αυτοτελούς Τμήματος ΕΕΠ και ΕΒΠ

Σας ενημερώνουμε για την ανακοίνωση που υπάρχει στην αρχική σελίδα του ΟΠΣΥΔ (είναι η δεύτερη από την αρχή), την οποία μπορείτε να αναρτήσετε στις ιστοσελίδες σας προς ενημέρωση των υποψηφίων ΕΕΠ-ΕΒΠ, οι οποίοι έχουν θορυβηθεί από τα αποτελέσματα που βλέπουν στην καρτέλα Σύνολο Μορίων και επικοινωνούν ποικιλοτρόπως με την Υπηρεσία μας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα μόρια προϋπηρεσίας που εμφανίζονται στην καρτέλα Συνολικά Μόρια στους φακέλους όλων των υποψήφιων αναπληρωτών στο ΟΠΣΥΔ, έχουν υπολογιστεί προς το παρόν ως 24/5/2019 (ημερομηνία λήξης της υποβολής αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 3ΕΑ/2019) για τον καθορισμό των μορίων των υποψηφίων της εν λόγω προκήρυξης.

Σε μεταγενέστερο χρόνο τα μόρια προϋπηρεσίας θα υπολογιστούν και ως 5/6/2019 (ημερομηνία λήξης της υποβολής αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019) για τον καθορισμό των μορίων των υποψηφίων των εν λόγω προκηρύξεων.

Δείτε την προγενέστερη ενημέρωση των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ επί του θέματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα που προέκυψε με τις προϋπηρεσίες υποψηφίων, μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ, θα διορθωθεί από το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ του Υπουργείου Παιδείας.

Συγκεκριμένα τα μόρια της προϋπηρεσίας υποψηφίων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ της τελευταίας χρονιάς υπολογίστηκαν έως τις 25/05/2019, καθότι η ημερομηνία αυτή ίσχυε για την Προκήρυξη των εκπαιδευτικών ΕΑΕ.

Το ορθό για τις Προκηρύξεις 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019 του ΕΕΠ και ΕΒΠ είναι η ημερομηνία 05/06/2019 (ημερομηνία λήξης της υποβολής αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για τις προαναφερθείσες Προκηρύξεις) και προς αυτήν την κατεύθυνση θα γίνει και η καταχώρηση από το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγιας

Δείτε ακόμη:

Ενημέρωση για προϋπηρεσίες διορισμών: ΕΕΠ – ΕΒΠ – Εκπαιδευτικών

Ενημέρωση για προσλήψεις σε Ειδικά Σχολεία – Τμήματα Ενταξης – Παράλληλη Στήριξη – ΚΕΣΥ/ΕΔΕΑΥ

4.500 Μόνιμοι διορισμοί: Τα καλά και τα κακά νέα

Χρονοδιάγραμμα Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επίσπευση διαδικασιών | Εγγραφο Υπουργού

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση