Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Africa-Europe week: 14 έως 18.02.2022-Διασύνδεση νέων μέσω διαφόρων εκδηλώσεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Africa-Europe week: 14 έως 18.02.2022-Διασύνδεση νέων μέσω διαφόρων εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 6ης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες-Ενδεικτικά θέματα: συμμετοχή και ενδυνάμωση των νέων, κλιματική αλλαγή και πράσινη μετάβαση, διακυβέρνηση, ειρήνη και ασφάλεια, υγεία και ευημερία.

Africa-Europe week

Στο πλαίσιο της 6ης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, θα πραγματοποιηθεί η εβδομάδα ΑφρικήςΕυρώπης, η οποία αποσκοπεί στη διασύνδεση νέων από τις δύο ηπείρους, μέσω διαφόρων εκδηλώσεων.

Ειδικότερα, η ενότητα “Νεολαία” της εβδομάδας ΑφρικήςΕυρώπης θα φέρει σε επαφή νέους από την Αφρική, την Ευρώπη και τη διασπορά, προκειμένου να συμβάλουν στο μέλλον της συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης –  Αφρικής.

 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

μια σειρά εκδηλώσεων πριν από την έναρξη της Εβδομάδας (7 Φεβρουαρίου) και εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Ημέρας Νεολαίας (14 Φεβρουαρίου).

Όλες οι συνεδριάσεις θα είναι υπό την καθοδήγηση των νέων και θα περιλαμβάνουν ανταλλαγές απόψεων με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, για την ενίσχυση της φωνής των νέων και την προώθηση της ουσιαστικής τους συμμετοχής.

Ενδεικτικά θέματα:

συμμετοχή και ενδυνάμωση των νέων, κλιματική αλλαγή και πράσινη μετάβαση, διακυβέρνηση, ειρήνη και ασφάλεια, υγεία και ευημερία.

Πληροφορίες

για συμμετοχή και ενδεχόμενη εγγραφή μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική σελίδα:

https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200236924

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://app.swapcard.com/event/africa-eu-week-of-partnerships/plannings/RXZlbnRWaWV3XzMxNTA2OA%3D%3D?search=&aggregationId=eyJkYXRhIjp7InJhbmdlIjpbMTY0NDE4ODQwMCwxNjQ0Mjc0ODAwXX19

Δείτε επίσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση