Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αγιασμός σε σχολεία της Νέας Σμύρνης για τη νέα σχολική χρονιά παρουσία του Βουλευτή Ι. Καλλιάνου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Αγιασμός σε σχολεία της Νέας Σμύρνης για τη νέα σχολική χρονιά παρουσία του Βουλευτή Ιωάννη Καλλιάνου, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.
Αγιασμός σε σχολεία της Νέας Σμύρνης
Με αφορμή τα 100 χρόνια που έχουν περάσει από τη Μικρασιατική καταστροφή, ο Μαθηματικός Msc – Μετεωρολόγος και Βουλευτής Β’3 Νοτίου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κος Ιωάννης Καλλιάνος, παραβρέθηκε σήμερα στον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, στο  συγκρότημα σχολείων (2°&3° Γυμνάσιο και 2°&3° Λύκειο) επί της οδού Νικομηδείας στη Νέα Σμύρνη.
Αφού ευχήθηκε σε όλες τις μαθήτριες, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς “Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα”, τους διαβεβαίωσε, ότι τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε το μέλλον των παιδιών μας να είναι αυτό που τους αξίζει.
Αγιασμός σε σχολεία της Νέας Σμύρνης – Ακολουθεί η δήλωση του Βουλευτή Ι. Καλλιάνου
Με αφορμή τα 100 χρόνια που έχουν περάσει από τη Μικρασιατική καταστροφή, παρευρέθηκα σήμερα στον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, το μεγαλειώδες συγκρότημα σχολείων (2°&3° Γυμνάσιο και 2°&3° Λύκειο) επί της οδού Νικομηδείας στη Νέα Σμύρνη.
Αφού ευχήθηκα σε όλες τις μαθήτριες, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς «Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα», τους διαβεβαίωσα, ότι εμείς, τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων που μας έχει εκλέξει ο Ελληνικός λαός, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε το μέλλον των παιδιών μας να είναι αυτό που τους αξίζει!.
Δείτε επίσης

Μηνύματα Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως και Υφυπουργού Ζ. Μακρή για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23 

Χαιρετισμός Κόσυβα Γεωργίου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής για το νέο σχολικό έτος 2022-2023 

Καλή Σχολική Χρονιά: Επισημάνσεις του Καθηγητή Γ. Πιπερόπουλου σε παιδιά, δασκάλους, καθηγητές, γονείς 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς | Αρθρο 

Λειτουργία Δημοτικών σχολείων 2022-23 | Εγκύκλιος 

Λειτουργία Νηπιαγωγείων 2022-23: Οργάνωση και Λειτουργία – Φοίτηση και Σχολική Ζωή – Μαθητική Μέριμνα 

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία Α/θμιας, Β/θμιας και ΕΑΕ για το σχ. έτος 2022-23 | Εγγραφο 

Πρωτόκολλο κορονοϊού 2022-23 για σχολεία και δομές εκπαίδευσης | ΦΕΚ 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση