“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αιρετός ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλής: “Αν δεν θέλει η νύφη να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινίζει”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αιρετός ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλής: “Αν δεν θέλει η νύφη να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει” – Ανακοίνωση αναφορικά με την ανάγκη μόνιμων διορισμών στη Γενική Εκπαίδευση.

Αιρετός ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλής

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αιρετός ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής αναφορικά με την ανάγκη διορισμών στη Γενική Αγωγή.

Χρησιμοποιεί δε την παροιμία “Αν δεν θέλει η νύφη να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει”, αναφερόμενος στις προθέσεις της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ.

Δείτε την Ανακοίνωση αναλυτικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!

Τέρμα οι δικαιολογίες και τα μισόλογα!

Διορισμοί ΤΩΡΑ στη Γενική Αγωγή!!!

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας με καθημερινές της δηλώσεις παραπέμπει το θέμα των μόνιμων διορισμών στη Γενική Αγωγή -που τόσο έχει ανάγκη η εκπαίδευση- στο αόριστο μέλλον.

Μιλά ότι χρειάζεται -δήθεν- λεπτομερής καταγραφή των κενών οργανικών θέσεων, προκειμένου να προχωρήσει σε μόνιμους διορισμούς όταν και αν η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας το επιτρέψει.

Πρόκειται για αστείες δικαιολογίες που θυμίζουν τη λαϊκή παροιμία “αν δεν θέλει η νύφη να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει”.

Κι αυτό γιατί, αν θέλει, τα οργανικά κενά μπορεί μέσα σε μια βδομάδα να τα πληροφορηθεί από τις περιφερειακές Διευθύνσεις και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για να μην πω αυθημερόν και θεωρηθεί υπερβολή αφού ήδη σας ανακοίνωσα πίνακες κενών ανά Διεύθυνση πριν την πραγματοποίηση των αποσπάσεων!

Η δικαιολογία είναι προσχηματική.

Αυτό που λείπει δεν είναι η καταγραφή των κενών, αλλά η πολιτική βούληση για την πραγματοποίηση μόνιμων διορισμών.

Προφανώς οι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι διαφορετικές και ήδη φάνηκαν με τις προσλήψεις ειδικών φρουρών κι όχι εκπαιδευτικών!

Για τους ειδικούς φρουρούς έβγαλε την προκήρυξη σε χρόνο ρεκόρ.

Για τους εκπαιδευτικούς ψελλίζει διάφορες δικαιολογίες που άρχισαν να αναμασούν και συνδικαλιστικά στελέχη.

Οι 150.000 αναπληρωτές κι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί ,που επί 4.5 χρόνια, βίωσαν την απόλυτη κοροϊδία από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με ανέξοδες υποσχέσεις για 20.000 μόνιμους διορισμούς, ΑΠΑΙΤΟΥΝ να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και από τη νέα κυβέρνηση.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ως αιρετός του κλάδου στο ΚΥΣΠΕ θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πραγματοποιηθούν επιτέλους μόνιμοι διορισμοί στα χιλιάδες οργανικά κενά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και να σταματήσει η ομηρία χιλιάδων αναπληρωτών που επί 17 και πλέον χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δημόσιο σχολείο.

Φτάνει πια ο εμπαιγμός!

Μόνιμοι διορισμοί Τώρα!!!

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος

Δείτε επίσης

Αλήθειες για διορισμούς: Ανακοίνωση του Αιρετού ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη

Διορισμοί στην Εκπαίδευση: Απέτυχε ο κρατικός σχεδιασμός

Υπερωρίες ΑΣΕΠ – Εκτός στόχων οι διορισμοί…

Υφυπουργός Ζαχαράκη: Μέχρι τέλος του έτους διορισμοί

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

Γράψτε μία απάντηση