Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αίτημα αναβολής εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια απέστειλε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίτημα αναβολής εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια απέστειλε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αίτημα αναβολής εκλογών

Αίτημα για αναβολή των εκλογών για τις εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ, ΠΥΣΕΕΠ) απέστειλε στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ η ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ θεωρεί πως
  1. Δίνεται ελάχιστο διάστημα στις οικείες συνδικαλιστικές οργανώσεις προκειμένου να συλλέξουν και να αποστείλουν τις υποψηφιότητες.
  2. Αναφέρεται ότι οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν κανονικά ενώ ήδη απαγορεύονται οι συναθροίσεις και άλλα μέτρα σε συγκεκριμένες περιοχές.
  3. Δεν ορίζονται συγκεκριμένα μέτρα για την ασφαλή διενέργεια των αρχαιρεσιών εν μέσω πανδημίας λόγω του covid.
Αναλυτικά το έγγραφο

Αθήνα, 22/09/2020

Αρ. Πρωτ.:42

ΠΡΟΣ 

-Την Υπουργό Παιδείας κα. Ν. Κεραμέως

-Τη Γενική Γραμματέα ΥΠΑΙΘ κα. Α. Γκίκα

ΘΕΜΑ: “Αίτημα προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ για την υπ. αρίθμ. 124680/Ε4/18.09.2020 Εγκύκλιο «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)”

 Το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου, το οποίο εκπροσωπεί το ΕΕΠ ΕΒΠ, με την παρούσα επιστολή  δηλώνει έκπληξη και έντονη δυσαρέσκεια του προς την πολιτική ηγεσία σχετικά με την κοινοποίηση της εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ. υπ. αρίθμ. 124680/Ε4/18.09.2020 Εγκύκλιο «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)» ως προς τα εξής:

  1. Δίνεται ελάχιστο διάστημα στις οικείες συνδικαλιστικές οργανώσεις προκειμένου να συλλέξουν και να αποστείλουν τις υποψηφιότητες.
  2. Αναφέρεται ότι οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν κανονικά ενώ ήδη απαγορεύονται οι συναθροίσεις και άλλα μέτρα σε συγκεκριμένες περιοχές.
  3. Δεν ορίζονται συγκεκριμένα μέτρα για την ασφαλή διενέργεια των αρχαιρεσιών εν μέσω πανδημίας λόγω του covid

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας ζητούμε όπως μεριμνήσετε για την παράταση των προθεσμιών υποβολής των υποψηφιοτήτων καθώς και της αναβολής των εκλογών.

Η Πρόεδρος                                        Η Γ. Γραμματέας
Γεωργία Μπουλμέτη                          Δέσποινα Χατζηδρόσου

Δείτε επίσης

Τακτική Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Το Σάββατο 26.09.2020 και ώρα 10.00 διαδικτυακά
Εκλογές για αιρετούς εκπροσώπους ΕΕΠ και ΕΒΠ για ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ | Ανακοίνωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ
Ενημέρωση ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ για τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στο ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας
Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας για την ανάδειξη αιρετών ΕΕΠ και ΕΒΠ στις εκλογές ΠΥΣΕΕΠ
 ΔΟΕ για εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων: Οδηγίες προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών A/θμιας Εκπ/σης
ΟΛΜΕ για εγκύκλιο εκλογών υπηρεσιακών συμβουλίων: 3 ερωτήματα ζητούν απαντήσεις
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση