Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αίτημα παροχής στοιχείων υπηρετούντων αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης για το 2019-20 από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίτημα παροχής στοιχείων υπηρετούντων αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2019-20, από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς το ΥΠΑΙΘ.

Αίτημα παροχής στοιχείων

Αθήνα, 17/08/2020

Αρ. Πρωτ.:34

Προς:

– Την προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Ε.Ε.Π. Ε.Β.Π  κα. Ν. Φυτουράκη

ΘΕΜΑ: «Επίσημο έγγραφο αίτημα της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για τον συνολικό αριθμό των υπηρετούντων συναδέλφων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. κατά το σχολικό έτος 2019-2020 στην Ειδική, στη Γενική Εκπαίδευση και στα Κ.Ε.Σ.Υ. ανά διεύθυνση εκπαίδευσης»

Αξιότιμη κυρία Φυτουράκη,

Σας γνωρίζουμε ότι η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π., καλύπτει συνδικαλιστικά το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. που υπηρετεί με μόνιμο διορισμό ή ως αναπληρωτές στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση καθώς και στα Κ.Ε.Σ.Υ..

Όπως γνωρίζετε το ΕΕΠ-ΕΒΠ συμμετέχει πρώτη φορά με Πανελλήνιο πίνακα. Με το παρόν αίτημα και προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας και να έχουν μία καλύτερη εικόνα ως προς τη δήλωσή τους, στην πρωτόγνωρη για εκείνους διαδικασία, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε εγγράφως σε συγκεντρωτικό πίνακα αριθμητικά στοιχεία με τον αριθμό των υπηρετούντων συναδέρφων Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. (αναπληρωτών) που υπηρετούσαν τη χρονική περίοδο του σχολικού έτους 2019-2020 σε σχολικές μονάδες Γενικής, Ειδικής Εκπαίδευσης, στα Κ.Ε.Σ.Υ. ανά διεύθυνση εκπαίδευσης στα σχολεία και στα ΚΕΣΥ των 13 Περιφερειακών Διευθύνσεων πριν από τη λήξη των αιτήσεων.

Συγκεκριμένα, θα επιθυμούσαμε στο συγκεντρωτικό πίνακα που θα μας αποστείλετε να περιλαμβάνονται αναλυτικά και αριθμητικά οι ειδικότητες και ο χώρος στον οποίο   υπηρετεί το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. (π.χ. παιδοψυχίατροι,  ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, λογοθεραπευτές, σχολικοί νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, Ε.Β.Π. κ.λ.π.) χωρίς βεβαίως αναφορά ονομάτων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δείτε επίσης

Αιτήσεις πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ 2020-21
Οδηγίες δήλωσης περιοχών ΟΠΣΥΔ: Για εκπαιδευτικούς-ΕΕΠ-ΕΒΠ
Δυσπρόσιτα-Αξιολογικές κατηγορίες σχολείων: 3 πίνακες με πλήρη δυνατότητα αναζήτησης Σχολείων και ΚΕΣΥ
Πίνακες ΕΕΠ-ΕΒΠ μετά τους διορισμούς-αλλαγές λόγω αποδοχής αιτήσεων θεραπείας από ΑΣΕΠ
ΦΕΚ Αναμορφωμένων Πινάκων ΕΕΠ-ΕΒΠ: Προκηρύξεων 2ΕΑ και 1ΕΑ/2019

Δείτε ακόμη

Εγκύκλιος πρόσληψης και τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ
Πρόσληψη και τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Ερωτήσεις και Απαντήσεις
Αιτήσεις πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών 2020-21: Aπό την Πέμπτη 13/8 έως και την Τρίτη 18/8/2020
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση