Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αίτημα ΠΟΣΕΕΠΕΑ για είσοδο μελών στα Στρατιωτικά Πρατήρια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίτημα ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς Υπουργείο Εθνικής Αμυνας για δικαίωμα εισόδου μελών της ΕΕΠ και ΕΒΠ στα Στρατιωτικά Πρατήρια της χώρας.

Αίτημα ΠΟΣΕΕΠΕΑ για είσοδο μελών της στα Στρατιωτικά Πρατήρια

ΑΘΗΝΑ, 19/06/2018
Αρ. Πρωτ.: 95

ΘΕΜΑ: «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

Αξιότιμε κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε και επισήμως να αιτηθούμε το δικαίωμα εισόδου των μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. (Πανελλήνιας Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής) στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. εκπροσωπεί συνδικαλιστικά ως δευτεροβάθμιο όργανο σε ολόκληρη τη χώρα το Ειδικό Εκπαιδευτικό και το Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό (Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.), που προσφέρει υπηρεσίες σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή  αναπηρία που φοιτούν στα σχολεία τόσο της Γενικής αγωγής, στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε), στα Κ.Ε.Σ.Υ. (Κέντρα Συμβουλευτικής Υποστήριξης) και ανέρχεται αριθμητικά περί τα 4.500 μέλη (μόνιμοι και αναπληρωτές).

Οι κλάδοι που αποτελούν το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι: ΠΕ23- Ψυχολόγων, ΠΕ30- Κοινωνικών Λειτουργών,ΠΕ21-Λογοθεραπευτών, ΠΕ29- Εργοθεραπευτών, ΠΕ28- Φυσικοθεραπευτών, ΠΕ25- Σχολικών Νοσηλευτών, ΠΕ-24- Παιδοψυχιάτρων, ΠΕ22- Επαγγελματικών Συμβούλων, ΠΕ31- Ειδικών στη Νοηματική Γλώσσα, Ειδικών στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό Τυφλών, Ειδικών στην Κινητικότητα το Προσανατολισμό και τις Δεξιότητες Καθημερινής Διαβίωσης Τυφλών, ΠΕ36-Μουσικοθεραπευτών. Το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π) εργάζεται στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ή στα Γενικά Σχολεία ως Συνοδός – Βοηθός των παιδιών με αναπηρία που φοιτούν στις αντίστοιχες σχολικές δομές.

Χαιρετίζουμε και επικροτούμε την κίνησή σας να δώσετε το δικαίωμα εισόδου στα στρατιωτικά πρατήρια στα μέλη των άλλων δύο (2) εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών (Δ.Ο.Ε. & Ο.ΛΜ.Ε.) και αιτούμεθα ως η τρίτη εκπαιδευτική Ομοσπονδία της χώρας να πράξετε κάτι αντίστοιχο και για τα δικά μας μέλη.

Είμαστε στη διάθεσή σας για επικοινωνία και συνεργασία και ευελπιστούμε στη θετική επίλυση του αιτήματός μας.

           Με εκτίμηση,

Βασίλης Βούγιας
Βασίλης Βούγιας
Δείτε ακόμη

ΔΟΕ για Πρατήρια Στρατού: Ενημέρωση για τη διαδικασία εισόδου | Κατάλογος

Πρατήρια Στρατού: Αίτηση από σήμερα για είσοδο των καθηγητών

Κατασκηνώσεις: Ανακοίνωση ΔΟΕ και κάλεσμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αίτηση Παιδικών Σταθμών – ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ: Εως 28 Ιουνίου 2019

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση