Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αιτήσεις ΔΙΕΚ: Παράταση προθεσμίας κατάθεσης φακέλων εκπαιδευτών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αιτήσεις ΔΙΕΚ: Παράταση προθεσμίας κατάθεσης φακέλων εκπαιδευτών σύμφωνα με την  Υπουργική Απόφαση Κ1/126475/8-8-2019 | Ειδικότητες.

Αιτήσεις ΔΙΕΚ

Στις 27 Αυγούστου 2019 λήγει η Προθεσμία κατάθεσης φακέλων εκπαιδευτών στα ΔΙΕΚ, σύμφωνα με την  Υπουργική Απόφαση Κ1/126475/8-8-2019

Η Υπουργική Απόφαση τροποποίησε την ημερομηνία 19 Αυγούστου 2019.

Η Πρόσκληση

Το Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου των Δημοσίων ΙΕΚ που αφορά στην πρόσληψη των εκπαιδευτών των ΔΙΕΚ,

έχοντας υπόψη την υπ΄ αριθμ. 6331/380/02-08-2019 Απόφαση του Δ.Σ., έχει απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε υποψήφιους εκπαιδευτές για την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης των ΔΙΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2019 Β και Εαρινού Εξαμήνου 2020 Α.

Ορθή Επανάληψη

Υπενθυμίζουμε πως στις 05 Αυγούστου 2019 έγινε ορθή επανάληψη στα σχετικά αρχεία των Ερωτήσεων-Απαντήσεων και Απόφασης Δ.Σ. Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Χώρος Αιτήσεων

Η Ηλεκτρονική Διεύθυνση υποβολής αιτήσεων (Χώρος Υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης για τις θέσεις Ωρομισθίων Εκπαιδευτών Δ.Ι.Ε.Κ./Δ.Σ.Ε.Κ. και για τη στελέχωση των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας που προκηρύσσονται από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) είναι:

https://mis.inedivim.gr

Στο σύστημα υποδοχής αιτήσεων https://mis.inedivim.gr, ισχύουν οι λογαριασμοί χρηστών (email και κωδικός) για τους υποψήφιους ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Δ.Ι.Ε.Κ./Δ.Σ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΤΗ.

Υποψήφιοι που δεν έχουν δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη θα πρέπει να προχωρήσουν σε εγγραφή τους στο σύστημα επιλέγοντας τον σύνδεσμο Εγγραφή ως νέος χρήστης

Ειδικότητες

H έναρξη νέων ειδικοτήτων για το εξάμηνο 2019 Β στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) έγινε με την υπ.αριθμ.: 123833/K1/1-8-2019 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ν. Κεραμέως.

Δείτε τις Ειδικότητες Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εξαμήνου 2019Β

Απόφαση ΔΣ – Ορθή Επανάληψη

Πρόσκληση ΔΙΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2019 Β και Εαρινού Εξαμήνου 2020 Α

Ερωτήσεις – Απαντήσεις. Ορθή Επανάληψη

Δείτε επίσης

Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας και Ψυχολόγοι στα ΣΔΕ | Αιτήσεις

Αποσπάσεις σε ΔΙΕΚ-Ανακοινοποίηση | Ονόματα

Σύστημα Εργάνη: Πρόσβαση εργαζομένων σε προσλήψεις-μισθούς-ωράρια

Ενσημα: Πως τα βλέπουμε στο σύστημα «ΑΤΛΑΣ»

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση