Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αιτήσεις Εκπαιδευτών ΔΙΕΚ: Η Πρόσκληση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αιτήσεις Εκπαιδευτών ΔΙΕΚ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης των ΔΙΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2019 Β και Εαρινού Εξαμήνου 2020 Α.

Αιτήσεις Εκπαιδευτών ΔΙΕΚ

Το Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου των Δημοσίων ΙΕΚ που αφορά στην πρόσληψη των εκπαιδευτών των ΔΙΕΚ, έχοντας υπόψη την υπ΄ αριθμ. 6331/380/02-08-2019 Απόφαση του Δ.Σ., απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε υποψήφιους εκπαιδευτές για την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης των ΔΙΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2019 Β και Εαρινού Εξαμήνου 2020 Α.

Προθεσμία υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων

Από 06 Αυγούστου 2019 και ώρα 15:00 έως 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 15:00

Ηλεκτρονική Διεύθυνση υποβολής αιτήσεων

https://mis.inedivim.gr

Ειδικότητες Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εξαμήνου 2019Β

_____________________________________

Δείτε επίσης

Μητρώο Επιμορφωτών Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) εξέδωσε Πρόσκληση για ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας.

Η Πρόσκληση αναφέρεται στα πλαίσια της υποστήριξης της Πράξης «Επιμόρφωση σε Πρακτικές Υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών στο πλαίσιο της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας (Δ.Δ)» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032906.

Είναι δε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020.

Συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Η συνέχεια εδώ

Δείτε ακόμη:

Ενόψει αναδιοργάνωσης Υποστηρικτικών Δομών αναστολή επιλογής ΚΕΑ

Μητρώο Επιμορφωτών Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας: Πρόσκληση ΙΕΠ

Σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και οι 3 παρεμβάσεις του ΥΠΑΙΘ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση