Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αιτήσεις ΚΕΠΑ: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ζητά από όσους αναμένουν αξιολόγηση να αποστείλουν mail

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αιτήσεις ΚΕΠΑ: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ζητά από όσους αναμένουν αξιολόγηση να αποστείλουν mail για διευθέτηση του θέματος που προέκυψε.

Αιτήσεις ΚΕΠΑ: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ζητά από όσους αναμένουν αξιολόγηση να αποστείλουν mail

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α μετά τη γνωστοποίηση του αιτήματός της για όσους συναδέρφους αναμένουν να αξιολογηθούν από τα ΚΕΠΑ προκειμένου να πιστοποιηθεί η αναπηρία τους για να καταθέσουν το αντίστοιχο δικαιολογητικό στις προκηρύξεις για τους μόνιμους διορισμούς και μετά το έντονο ενδιαφέρον της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Φωτίου προκειμένου να παρέμβει σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα,

ενημερώνει

ότι όσοι συνάδερφοι από το Εκπαιδευτικό, το Ειδικό Εκπαιδευτικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό αντιμετωπίζουν σχετικό πρόβλημα να αποστείλουν άμεσα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ομοσπονδίας (poseepea@yahoo.gr)  το ονοματεπώνυμό τους, την ειδικότητά τους και το τοπικό ΚΕΠΑ που υπάρχει ο φάκελος  με τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να αποσταλούν το αργότερο έως τη Δευτέρα 13 Μαΐου αριθμητικά στοιχεία στο Υπουργείο Εργασίας, όπως μας ζητήθηκε και να δοθεί προτεραιότητα στην εξέταση των αιτήσεων των συγκεκριμένων υποψηφίων.

                                                 Με εκτίμηση

                                                Το ΔΣ

Σημαντικό!

Να σημειώσουμε πως όσα mail δεχθήκαμε, οι Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ, θα τα προωθήσουμε στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ, αρκεί αυτά να περιλαμβάνουν ακριβή στοιχεία για την αίτηση σε ΚΕΠΑ.

Δείτε επίσης όταν αναδείξαμε το θέμα σχετικά

Πιστοποιητικά αναπηρίας ΚΕΠΑ για Προκήρυξη: Πρόβλημα στις ανανεώσεις. Το ΑΣΕΠ απαιτεί πιστοποιητικά εν ισχύ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση