“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αιτήσεις Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επισημάνσεις από τους Aιρετούς ΚΥΣΕΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αιτήσεις Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επισημάνσεις από τους Aιρετούς του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής(ΚΥΣΕΕΠ).

Αιτήσεις Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επισημάνσεις από τους Aιρετούς ΚΥΣΕΕΠ

1.Προστέθηκαν κάποια σχολεία στο ηλεκτρονικό σύστημα τα οποία δεν είχαν μπει εκ παραδρομής.

2. Προστέθηκε αυτό που ορίζει το άρθρο 8 του ΠΔ56, ότι τα μέλη ΕΕΠ ΕΒΠ που τα ίδια ή οι σύζυγοί τους έχουν ποσοστό αναπηρίας 75% και άνω, ανεξαρτήτως πάθησης, ανήκουν όπως και οι άλλες παθήσεις που περιγράφονται, στις Ειδικές Κατηγορίες Μετάθεσης.

3. Oπως ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια, στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων, είναι καταχωρημένα όλα τα σχολεία τα οποία δύνανται να δηλώσουν οι συνάδελφοι, οι οποίοι γνωρίζουν ότι μπορεί να υπάρξει κενή θέση από τις μεταθέσεις.

_____________________________

Δείτε επίσης:

1. Νέα Οργανικά Κενά ΕΕΠ και ΕΒΠ για τις Μεταθέσεις 2019

Κοινοποιούμε ακολούθως την Ανακοινοποίηση του Πίνακα με τα Οργανικά Κενά Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Ο Πίνακας excel με τα Οργανικά Κενά αποτελείται από δυο (2) φύλλα.

Υποβολή Αιτήσεων

Αιτήσεις υποβάλλονται από την Τετάρτη 10 Ιουλίου έως και την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00 ́, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

Το mail του Αυτοτελούς Τμήματος ΕΕΠ – ΕΒΠ προς τις ΠΔΕ

Σας διαβιβάζουμε το έγγραφο της υπηρεσίας μας σχετικά με τη συνέχιση της διαδικασίας των ηλεκτρονικών αιτήσεων των ΕΕΠ-ΕΒΠ καθώς και τον ανακοινοποιημένο πίνακα με τα οργανικά κενά των ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ και παρακαλούμε για την ενημέρωση των μόνιμων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ (ανάρτηση σε ιστοσελίδα, αποστολή σε Δ/νσεις Εκπ/σης και ΚΕΣΥ) καθώς και για όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας (ενημέρωση ηλεκτρονικού φακέλου μελών κτλ).

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας ο πίνακας είναι χρωματισμένος με πράσινο στις σειρές που έγιναν οι αλλαγές, οι οποίες αφορούν μόνο ΣΜΕΑΕ.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΥΓ: σε νεότερο μήνυμα θα ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες καταληκτικές ημερομηνίες που αναφέρονταν στην εγκύκλιο των μεταθέσεων και αφορούν στην ηλεκτρονική παραλαβή και τον έλεγχο του των αιτήσεων, τη διόρθωση στο edata των απαραίτητων στοιχείων, την ηλεκτρονική αποστολή στην υπηρεσία μας ορισμένων αιτήσεων.

Ο νέος Πίνακας Οργανικών Κενών ΕΕΠ – ΕΒΠ
Μπορείτε να δείτε και από εδώ τα Οργανικά Κενά σε μορφή xls

______________________________

2. Συνέχεια Μεταθέσεων ΕΕΠ – ΕΒΠ: Υποβολή αιτήσεων από 10 έως 16/07/2019

Εγκύκλιος για τη συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τις Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), κατόπιν της ορκωμοσίας της νέας Κυβέρνησης, απεστάλη σήμερα απογευματινές ώρες, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) της χώρας.

Την Εγκύκλιο την υπογράφει η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Μαρία Δόκου.

Αιτήσεις υποβάλλονται από την Τετάρτη 10 Ιουλίου έως και την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00 ́, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

Επιπλέον η κα Δόκου, σε συνέχεια του αριθ. πρωτ. 92686/Ε4/7-6-2019 εγγράφου της, διαβίβασε ανακοινοποιημένο τον τελικό Πίνακα με τις κενές Οργανικές Θέσεις στις ΣΜΕΑΕ και στα ΚΕΣΥ για τις Μεταθέσεις.

Δείτε την Εγκύκλιο

Δείτε ακόμη:

Νέα Οργανικά Κενά ΕΕΠ και ΕΒΠ για τις Μεταθέσεις 2019

Ενημέρωση για προσλήψεις σε Ειδικά Σχολεία – Τμήματα Ενταξης – Παράλληλη Στήριξη – ΚΕΣΥ/ΕΔΕΑΥ

Καλό Ταξίδι Μαρία!: Αποχαιρετούμε αύριο Τρίτη 16/07/2019 στο 3ο Νεκροταφείο τη Μαρία Πρωτονοταρίου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση