Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αίτηση εισαγωγικής επιμόρφωσης: Αλλαγές στην πλατφόρμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίτηση εισαγωγικής επιμόρφωσης: Αλλαγές στην πλατφόρμα – Ενημερωτικό σημείωμα της Προέδρου του ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτας Κλωνή.

Αίτηση εισαγωγικής επιμόρφωσης

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Προέδρου του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτας Κλωνή, αναφορικά με την αίτηση στην πλατφόρμα εισαγωγικής επιμόρφωσης επήλθαν 2 αλλαγές οι οποίες έχουν να κάνουν με το πεδίο ημερομηνίας διορισμού και το πεδίο υπηρέτησης, όπου προστέθηκε, όπως οι αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ είχαν επισημάνει και η επιλογή “ΚΕΔΑΣΥ/ΣΔΕΥ”.

Επισημαίνεται δε πως όσες και όσοι έχουν οριστικοποιήσει την αίτηση νωρίτερα από αυτήν την τροποποίηση πρέπει να καταθέσουν αίτημα μέσω του “Επικοινωνία (Help desk)” ώστε να εκτεθεί γραπτώς το πρόβλημα.

Ακολουθεί το ενημερωτικό σημείωμα της Παναγιώτας Κλωνή

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Χρόνια Πολλά!

Σε ότι αφορά στην αίτηση για την εισαγωγική επιμόρφωση των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ έχουν επέλθει δύο σημαντικές αλλαγές.

(Α) Στο πεδίο “ημερομηνία διορισμού” πρέπει να τεθεί η ημερομηνία ορκομωσίας και ΟΧΙ η ημερομηνία του ΦΕΚ διορισμού μας (δεν διευκρινιζόταν αυτό αρχικά),

(Β) Έχει προστεθεί το πεδίο “Υπηρετώ σε ΚΕΔΑΣΥ/ΣΔΕΥ (ούτε αυτό υπήρχε).

Επίσης, συμπληρώνουμε τη σχολική μονάδα που υπηρετούμε κατά το τρέχον σχολικό έτος 2022-23.

Όσες και όσοι έχουν οριστικοποιήσει την αίτηση νωρίτερα από αυτήν την τροποποίηση (μεταξύ αυτών και εγώ) πρέπει να κάνουμε αίτημα μέσω του “Επικοινωνία (Help desk)” που έχει το σύστημα και να εκθέσουμε γραπτώς το πρόβλημα.

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και ευχαριστώ δύο από τα μέλη μας που μου έδωσαν τη σχετική πληροφόρηση, γιατί χάρη σε αυτή τη συναδελφική αλληλεγγύη και αλληλοεκτίμηση πρέπει να πορευόμαστε, ώστε να διαχέεται η πληροφορία και να είμαστε πάντα ενήμεροι και έτοιμοι.

Δείτε επίσης

Αιτήσεις εισαγωγικής επιμόρφωσης και Διευθυντών σχολικών μονάδων: Διευκρινίσεις από τους αιρετούς ΚΥΣΕΕΠ 

Αιτήσεις εισαγωγικής επιμόρφωσης από Παρασκευή 23.12.2022 έως Πέμπτη 19.01.2023 

Διευκρινίσεις για υποψήφιους διευθυντές σχολικών μονάδων μέλη ΕΕΠ και εκπαιδευτικούς ΚΕΔΑΣΥ 

Πριν φύγετε

ΟΛΜΕ: Τι είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ Α. Κόπτσης για τις μονιμοποιήσεις και για νέες προσλήψεις το νέο έτος

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση