Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αίτημα συνάντησης με Διευθυντή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίτημα συνάντησης με Διευθυντή Ειδικής Αγωγής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ).

Αίτημα συνάντησης με Διευθυντή Ειδικής Αγωγής

Αθήνα, 22/12/2021

Αρ. Πρωτ.: 51

Προς:

– Στο Διευθυντή Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης ΥΠΑΙΘ κ. Χ. Παπαϊωάννου

ΘΕΜΑ: «Υποβολή αιτήματος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για συνάντηση με το νέο διευθυντή Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης ΥΠΑΙΘ»

Αξιότιμε κε. Διευθυντή Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης κ. Χ. Παπαϊωάννου,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την τοποθέτηση και τα νέα καθήκοντά σας στο Υπουργείο Παιδείας, και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας.

Παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε στο αίτημά μας

για μία συνάντηση το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να σας εκθέσουμε από κοντά ζητήματα που αφορούν στους κλάδους ΕΕΠ ΕΒΠ και να μας ενημερώσετε για το άνοιγμα των αξιολογικών πινάκων κατάταξης κατά το 2022-23 καθώς και τον καθορισμό κριτηρίων πρόσληψης.  

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.,

το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, εκπροσωπεί το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. που υπηρετεί με μόνιμο διορισμό ή ως αναπληρωτές στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση καθώς και στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ..

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής έχει αποδείξει με θέσεις, προτάσεις και με έργα τη στήριξη της στα θέματα της Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης για τα μέλη της ΕΕΠ-ΕΒΠ, τα σχολεία, τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Ζητάμε συνάντηση

προκειμένου να σας μεταφέρουμε τις ιδιαιτερότητες των κλάδων μας και να πραγματοποιήσουμε διάλογο σχετικά με τα σοβαρά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ

Δείτε επίσης

Καθυστέρηση πρόσληψης Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων στα γενικά σχολεία | Διαμαρτυρία
Εγγραφο ΠΟΣΕΕΠΕΑ για προσλήψεις Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών και κάλυψη κενών στα σχολεία
Προσλήψεις Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών στα γενικά σχολεία: Ενημέρωση για τη διαδικασία
Τοπική Πρόσκληση πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ: Ενημέρωση για τη διαδικασία

Πριν φύγετε

Αδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο
 Αδειες μόνιμων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο
 Συνδικαλιστικές οργανώσεις-Μητρώο ΓΕΜΗΣΟΕ: Προσφυγές στο ΣτΕ για ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης ως αντισυνταγματική
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση