Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αίτημα συνάντησης ΔΣ ΟΛΜΕ με Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολείων Δευτεροβάθμιας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίτημα συνάντησης ΔΣ ΟΛΜΕ με Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αίτημα συνάντησης ΔΣ ΟΛΜΕ

Επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων απέστειλε η ΟΛΜΕ ζητώντας άμεση συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κα Ν. Κεραμέως και την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζ. Μακρή.

Σκοπός

η ενημέρωση της Ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με τις τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για τα μέτρα που προτίθεται να ληφθούν για την ασφαλή επαναλειτουργία.

Επιπροσθέτως

η ΟΛΜΕ επιθυμεί να ενημερώσει το ΥΠΑΙΘ σχετικά με τις προτάσεις της για τις προϋποθέσεις και τους όρους ασφαλούς επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Δείτε την επιστολή της ΟΛΜΕ

Αθήνα, 12/01/2021

ΠΡΟΣ:

Την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως

Την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέτα Μακρή

Κυρία Υπουργέ,

Κυρία Υφυπουργέ,

To ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητάει, άμεση συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κα Κεραμέως και την Υφυπουργό Παιδείας κα Μακρή για να ενημερωθεί για τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει το Υπουργείο Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολείων.

Τέλος, για να ενημερώσει το ΥΠΑΙΘ σχετικά με τις προτάσεις του κλάδου για τις προϋποθέσεις και τους όρους ασφαλούς επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Για το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

Θεόδωρος Τσούχλος                 Θεόδωρος Μαλαγάρης

Δείτε επίσης

Ανοιγμα Γυμνασίων-Λυκείων: Ποια τα δεδομένα-Τι λένε οι ειδικοί-Οι δυσκολίες να ανοίξει μόνον η Γ Λυκείου
 Νίκη Κεραμέως-άνοιγμα σχολείων: Τα παιδιά είχαν τη χαρά στο πρόσωπό τους
Σύψας-σχολεία: Πιθανά την επόμενη εβδομάδα το άνοιγμα Γ Λυκείου-Περίοδος μέτρων “ακορντεόν”
Διαγωνίσματα Γυμνασίου και Λυκείου στο β τετράμηνο: Πρόταση να ανοίξει η Γ Λυκείου πρώτη
Απόλυτα έτοιμοι για το άνοιγμα των σχολείων δήλωσε η Υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως-Προτεραιότητα η Γ Λυκείου
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση