Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ακης Σκέρτσος: Η αναφορά σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα παλαίμαχου εκπαιδευτικού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ακης Σκέρτσος: Η αναφορά σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα παλαίμαχου εκπαιδευτικού κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την πανδημία κορονοϊού.

Ακης Σκέρτσος

Αναφορά σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα παλαίμαχου εκπαιδευτικού, η οποία τον συγκίνησε και θέλησε να την κοινοποιήσει, έκανε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου κος Άκης Σκέρτσος, ο οποίος μίλησε για το πλαίσιο διαχείρισης της πανδημίας κορονοϊού την Παρασκευή 19.03.2021.

Η αναφορά του κου Σκέρτσου

έγινε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κο Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων κ Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων κο Γκίκα Μαγιορκίνη.

Συγκεκριμένα, η αναφορά του κου Σκέρτσου

Κλείνω με μία σημερινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα που με συγκίνησε και θέλησα να μοιραστώ μαζί σας.

Ο κύριος Χρήστος

είναι ένας παλαίμαχος εκπαιδευτικός, η ζωντανή ψυχή του σχολείου του. Είναι σήμερα 83 ετών και μετά από ένα χρόνο απουσίας από το σχολείο, από τις τάξεις που τόσο αγαπάει, μπόρεσε χάρη στον εμβολιασμό του και με τη δεύτερη δόση να επιστρέψει στο σχολείο.

“Πώς σου φαίνεται μετά από τόσο καιρό;”, τον ρώτησε ο γιος του. “Ένας άδειος παράδεισος”, απάντησε, “διότι λείπουν τα παιδιά’.

Όμως, καθώς προχωράει ο εμβολιασμός του πληθυσμού και τίθεται σε εφαρμογή η ευρείας κλίμακας διάγνωση με ατομικά τεστ κορονοϊού, η επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα που έχουμε χάσει, θα έρθει όλο και πιο κοντά.

Ας πάρουμε, λοιπόν,

δύναμη από τις μικρές καθημερινές νίκες που θα μας δώσουν πίσω τη ζωή μας και ας οπλιστούμε με λίγη ακόμα υπομονή, τηρώντας όσο πιο πιστά μπορούμε τα αυτονόητα.

Μάσκες, αποστάσεις και αποφυγή συναθροίσεων.

Δείτε επίσης

Νέο ΦΕΚ με μέτρα κορονοϊού: Από Σάββατο 20.03 έως και Δευτέρα 29.03.2021
Νίκη Κεραμέως: voucher 200 ευρώ-5 Απριλίου αιτήσεις-Διακοπές το Πάσχα κανονικά
Παράταση προθεσμίας αιτήσεων Πανελλαδικών 2021, υποψηφίων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ
Ομάδα εργασίας αποτίμησης νομοθετικού πλαισίου και βελτιωτικών αλλαγών εκπαίδευσης ΑμεΑ ή και ειδικές εκπ/κές ανάγκες
Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306: 24ωρης λειτουργίας | Εγγραφο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση