Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αξιολογικά Εργαλεία ΕΕΠ: Διαβίβαση προτάσεων στο ΙΜΕΓΕΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Αξιολογικά Εργαλεία ΕΕΠ: Διευκρινιστική Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ με την οποία επισημαίνει πως οι προτάσεις για τα Αξιολογικά Εργαλεία των ειδικοτήτων ΕΕΠ θα διαβιβαστούν στο ΙΜΕΓΕΕ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,

τηλ.: 6972056448

e-mail: poseepea@yahoo.gr

ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

 

ΑΘΗΝΑ, 07/04/2019

Αρ. Πρωτ.: 56

                                                                                                                     ΠΡΟΣ

-Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους

ΘΕΜΑ: «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ Κ.Ε.Σ.Υ. (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ)»

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Με την παρούσα διευκρινιστική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι προτάσεις που η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α θα συγκεντρώσει σε σχέση με τα προτεινόμενα αξιολογικά εργαλεία θα διαβιβαστούν στο Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. το επιστημονικό όργανο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., η τεκμηρίωση  του οποίου κρίνεται απολύτως αναγκαία. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προκειμένου να ανταποκριθεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην πρόταση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. ζητά από τα Δ.Σ. των Περιφερειακών Συλλόγων, μέσα από ταχεία διαδικασία συνεργασίας με εκπροσώπους από κάθε ειδικότητα Ε.Ε.Π. που εργάζονται στα Κ.Ε.Σ.Υ. (πλην των Ψυχολόγων) να μας αποστείλουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9 Απριλίου τις προτάσεις τους στο email της Ομοσπονδίας poseepea@yahoo.gr

Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση όλων των Περιφερειακών Συλλόγων.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση