Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αξιολογικά Εργαλεία ΕΕΠ: Η πρόταση του ΙΜΕΓΕΕ όπως διαβιβάστηκε από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ στο Υπ. Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Αξιολογικά Εργαλεία ΕΕΠ: Η πρόταση του ΙΜΕΓΕΕ όπως διαβιβάστηκε από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ στο Υπουργείο Παιδείας για την επιμόρφωση ΕΕΠ.

Αξιολογικά Εργαλεία ΕΕΠ

Εισηγητικό Σημείωμα

Η συγκεκριμένη δράση αφορούσε όλες τις ειδικότητες και όλους τους συναδέρφους (πλην των Ψυχολόγων) που εργάζονται στα ΚΕΣΥ και για το λόγο αυτό η ΠΟΣΕΕΠΕΑ απευθύνθηκε στους Περιφερειακούς Συλλόγους  από τους οποίους έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις.
Το ΙΜΕΓΕΕ https://poseepea.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html  προσπάθησε σε ελάχιστο χρόνο να διαμορφώσει την τελική του πρόταση, η οποία και διαβιβάστηκε χθες μέσω της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στο Υπουργείο.
Τέλος επισημαίνεται ότι η πρόταση του ΙΜΕΓΕΕ θα τύχει σοβαρής επεξεργασίας από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. και ότι θα καταβληθεί προσπάθεια ένταξης της αγοράς των αξιολογικών εργαλείων σε πρόγραμμα με την πρόβλεψη της εκπαίδευσης στη χρήση τους.

Η Εισήγηση ΙΜΕΓΕΕ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση