Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αξιολόγηση προσωπικού δημοσίου τομέα: Εγγραφο με οδηγίες και ημερομηνίες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αξιολόγηση προσωπικού δημοσίου τομέα: Εγγραφο με οδηγίες και ημερομηνίες για την αξιολογική περίοδο του έτους 2019, κοινοποίησε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Αξιολόγηση προσωπικού δημοσίου

Εγκύκλιο για τη διενέργεια της αξιολόγησης του προσωπικού του δημοσίου τομέα για την αξιολογική περίοδο του έτους 2019, κοινοποίησε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στο έγγραφο περιέχονται κατευθύνσεις για:
 • Υποβολή Απόψεων/Αντιρρήσεων επί της Συμβουλευτικής Συνέντευξης από τους Αξιολογούμενους
 • Υποβολή Εκθέσεων Αξιολόγησης από τους Αξιολογητές Α’.
 • Παρακολούθηση διαδικασίας αξιολόγησης από τις Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού.
Τα επιμέρους χρονικά διαστήματα

για τις αντίστοιχες ενέργειες Διευθύνσεων Διοικητικού, Αξιολογούμενων και Αξιολογητών στην ηλεκτρονική εφαρμογή της  αξιολόγησης ορίζονται ως εξής:

 • Από 15/7/2020 έως 25/9/2020 η οικεία Διεύθυνση Διοικητικού/ Προσωπικού εκτελεί τις απαραίτητες κατά λόγο αρμοδιότητας ενέργειες για την έναρξη της συμπλήρωσης των εκθέσεων αξιολόγησης.
 • Από 28/9/2020 έως 16/10/2020 ο Αξιολογούμενος ολοκληρώνει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης κατά το σκέλος που τον αφορά και υποβάλει αυτή αρμοδίως.
 • Από 19/10/2020 έως 31/12/2020 ο Αξιολογητής Α΄ ολοκληρώνει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης κατά το σκέλος που τον αφορά και υποβάλει αυτή αρμοδίως Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα:
  • από 19/10/2020 έως 6/12/2020 ο Αξιολογητής Α’ διενεργεί τη Συμβουλευτική Συνέντευξη και συμπληρώνει τα Βασικα Σημεία της Συνέντευξης στη φόρμα αξιολόγησης.
  • από 7/12/2020 έως 13/12/2020 ο Αξιολογούμενος υποβάλλει τυχόν Απόψεις- Αντιρρήσεις επί της Συμβουλευτικής Συνέντευξης.
  • από 14/12/2020 έως 31/12/2020 ο Αξιολογητής Α’ συμπληρώνει τη βαθμολογία στη φόρμα αξιολόγησης και την υποβάλλει οριστικά.

Θα ακολουθήσει νεότερη εγκύκλιος για λεπτομερή ενημέρωση αναφορικά με τα επόμενα στάδια διενέργειας της ηλεκτρονικής αξιολόγησης για την αξιολογική περίοδο του έτους 2019.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας COVID-19 και του μέτρου παροχής εξ αποστάσεως εργασίας, το ΥΠ. ΕΣ παρακαλεί να προκριθεί για τη διατύπωση ερωτημάτων επί της εγκυκλίου η χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου axiologisi@ypes.gov.gr.

Δείτε ολόκληρη, σε μορφή pdf,  την Εγκύκλιο Διενέργεια αξιολόγησης προσωπικού του δημοσίου τομέα για την αξιολογική περίοδο 2019 

Δείτε επίσης

Ενιαίο σύστημα κινητικότητας 2020: Οδηγίες προς υπαλλήλους
Επιτροπή ειδικών κορονοϊού: Θα συνεδριάσει αρχές εβδομάδας ξανά για τα σχολεία-Ενημέρωση Παπαευαγγέλου
Διαγραφή παιδιών από παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία σε περίπτωση άρνησης εμβολιασμού: Συνταγματική κατά το ΣτΕ
Σύνδεσμοι πολιτιστικού περιεχομένου ιστοσελίδων ΥΠΑΙΘ για εξ αποστάσεως διδασκαλία
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση