Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Εκπτωση και για τους αναπληρωτές της Κρήτης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Εκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές της Κρήτης που θα μετακινηθούν το Πάσχα, σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ.

ΠΑΣΑΔ – 17/4/19

Εκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές της Κρήτης που θα μετακινηθούν το Πάσχα.

Μετά από προσπάθειες ημερών, σήμερα, στο αίτημά μας για έκπτωση στους αναπληρωτές στα εισιτήρια της ακτοπλοΐας που δεν καλύπτονται από το ΜΙ, πήραμε την δέσμευση από το Υπουργείο Ναυτιλίας πως οι αναπληρωτές της Κρήτης θα τύχουν αυτής της έκπτωσης για τις μετακινήσεις του Πάσχα.

Αναμένουμε το συντομότερο την ανακοίνωση των συναρμόδιων υπουργείων ενώ θα ενημερώσουμε για ο,τι προκύψει ακόμη καθώς ο διάλογος συνεχίζεται.

ΠΑΣΑΔ

Δείτε επίσης

Μεταφορικό Ισοδύναμο – Εγκύκλιος για την εφαρμογή του μέτρου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση