Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΑΙ και Εκπαίδευση: Παιδαγωγική-Τεχνολογία-Πολιτική – Ο Πρόεδρος του ΙΕΠ Σπ. Δουκάκης στο Delphi Economic Forum IX

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΑΙ και Εκπαίδευση: Παιδαγωγική – Τεχνολογία – Πολιτική – Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΕΠ Σπυρίδων Δουκάκης στο Delphi Economic Forum IX – Συνεδρία το Σάββατο 13 Απριλίου 2024.

ΑΙ και Εκπαίδευση

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΕΠ στο Delphi Economic Forum IX στη συνεδρία: «ΑΙ και Εκπαίδευση: Παιδαγωγική – Τεχνολογία – Πολιτική»

Ο κος Σπύρος Δουκάκης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, θα συμμετάσχει στη συνεδρία: «ΑΙ και Εκπαίδευση: Παιδαγωγική – Τεχνολογία – Πολιτική» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/04/2024, στο Delphi Economic Forum IX.

Μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τον Παναγιώτη Αναστασιάδη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, τον Παύλο Κιτσανέλη, Public Sector Lead, Microsoft, Ελλάς, την Jingjing (Sofia) Hu, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Shanghai International Studies University της Κίνας θα συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση. Τη συζήτηση συντονίζει η Δημοσιογράφος του Αντέννα Μαρία Σαράφογλου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στο https://def-ix.delphiforum.gr/

_________________________

Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ξεκίνησε τις εργασίες του την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, για 9η συνεχή χρονιά. Τίτλος της φετινής συνάντησης, που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, είναι η «Μεγάλη Μετάβαση», με κεντρικό άξονα των συζητήσεων τις πολύπλευρες μεταβάσεις που σημειώνονται σχεδόν σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής. Το Φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.  

Δείτε σχετικά

Το ΙΕΠ στο Delphi Economic Forum IX-Η εκπαίδευση στην Ελλάδα: Συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Σ Σπ. Δουκάκη 

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: 6 αναφορές περιστατικών bullying στην πλατφόρμα το πρώτο 12ωρο-Τι απάντησε για διορισμούς το 2024 

Καθηκοντολόγιο ομάδων δράσης για σχολική βία και υπεύθυνων αποδεκτών αναφορών στη σχολική μονάδα 

Λειτουργία πλατφόρμας για τη σχολική βία και εκφοβισμό | Το ΦΕΚ 

Πριν φύγετε

Εργασιακά δικαιώματα εκπαιδευτικών: Διδακτικό και εργασιακό ωράριο-Αδειες-Μεταθέσεις-Τοποθετήσεις | Οδηγός

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση