Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αλληλεγγύη στα Μουσικά Σχολεία της Θεσσαλίας από την Πανελλήνια Ενωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αλληλεγγύη στα Μουσικά Σχολεία της Θεσσαλίας από την Πανελλήνια Ενωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων – Παραδόθηκαν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 8 τόνοι υλικό με είδη πρώτης ανάγκης.

Αλληλεγγύη στα Μουσικά Σχολεία της Θεσσαλίας

8 τόνους υλικό με είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε και παρέδωσε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 στα Μουσικά σχολεία της Θεσσαλίας, η Πανελλήνια Ενωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν στα Μουσικά Σχολεία του Βόλου, της Λάρισας, των Τρικάλων και της Καρδίτσας, ώστε να δοθούν σε πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία, γονείς και μαθητές οι οποίοι τα έχουν ανάγκη.

Η Πανελλήνια Ενωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων επισημαίνει σε Ανακοίνωσή της ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη.

Η Ανακοίνωση

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Την Τετάρτη 11/10/2023 πραγματοποιήθηκε η αλληλεγγύη στα Μουσικά σχολεία της Θεσσαλίας. Οι καθηγητές, τα παιδιά μας και οι γονείς, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν 8 τόνους υλικό με είδη πρώτης ανάγκης. Τα πράγματα μεταφέρθηκαν από το μουσικό σχολείο Ιλίου όπου και είχαν συγκεντρωθεί, στα μουσικά σχολεία Βόλου Λάρισας Τρικάλων και Καρδίτσας όπου και παραδόθηκαν για να δοθούν σε γονείς και μαθητές που έχουν ανάγκη, μετά και τις τεράστιες καταστροφές που υπέστησαν οι περιοχές από τις πλημμύρες.

Η υποδοχή από τα παιδιά τους γονείς και τους καθηγητές ήταν συγκινητική και τους ευχαριστούμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να έχει επιτυχία η όλη προσπάθεια. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές τους μαθητές και τους γονείς που συνέβαλαν στο πακετάρισμα, καθώς επίσης και στον οδηγό του φορτηγού που δυο μέρες συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή.

Εκ μέρους της πανελλήνιας ένωσης γονέων μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων λέμε ότι συνεχίζουμε και θα είμαστε δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη.

Δείτε επίσης

Κενά στα σχολεία: Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων 

Μεταθέσεις Μουσικών Σχολείων: Επιστολή διαμαρτυρίας για αλλαγή του συστήματος 

Εγκύκλιος Σχολικών Δραστηριοτήτων 2023-24: Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση