“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΑμεΑ και Δημόσια Διοίκηση: Προδιαβούλευση για τη βελτίωση της Επικοινωνίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΑμεΑ και Δημόσια Διοίκηση: Προδιαβούλευση για τη βελτίωση της Επικοινωνίας, σε κάλεσμα του Υπουργού Επικρατείας  κ. Χριστόφορου Βερναρδάκη σε συνεργασία με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου 

ΑμεΑ και Δημόσια Διοίκηση

Ο Υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνεργασία με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σας καλούν να συμμετέχετε

στην Προδιαβούλευση

για το ζήτημα της θεσμοθέτησης πρόσφορων μέσων και τρόπων επικοινωνίας των Ατόμων με Αναπηρίες με τη Δημόσια Διοίκηση.

Οι απόψεις που θα κατατεθούν θα ληφθούν υπόψη κατά την διαδικασία εκπόνησης της Υπουργικής Απόφασης η οποία προβλέπεται από το άρθρο 65 του νόμου 4488/2017.

Με την απόφαση αυτή θα προσδιοριστούν και θα εξειδικευτούν τα είδη των πρόσφορων μέσων, των προσβάσιμων μορφών και των τρόπων επικοινωνίας των ατόμων με αναπηρία με τη δημόσια διοίκηση λαμβάνοντας υπόψη και τις προβλέψεις του πρόσφατου ν. 4591/2019 για την ηλεκτρονική προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία σε ιστοσελίδες και εφαρμογές για ηλεκτρονικές συσκευές των οργανισμών του Δημοσίου Τομέα.

Πλοηγηθείτε στην Προδιαβούλευση εδώ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση