Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών νεοδιόριστων ΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας με το αντικείμενο απασχόλησης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών νεοδιόριστων ΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας με το αντικείμενο απασχόλησης, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 5η/16.06.2020 πράξη του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας.

Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών νεοδιόριστων

Με απόφασή της η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κα Ελένη Μπενιάτα, προέβη σε αναγνώριση συνάφειας Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων σπουδών νεοδιόριστων  μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ).

Η Απόφαση
ΘΕΜΑ: “Αναγνώριση συνάφειας Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων σπουδών μόνιμων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ)”.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας,

έχοντας υπόψη μεταξύ άλλων
  • Την υπ΄αριθμ. 5η/16.06.2020 πράξη του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας.
  • Τις αιτήσεις των νεοδιόριστων μελών ΕΕΠ & ΕΒΠμε τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, οι οποίοι διορίστηκαν σε υπηρεσίες αρμοδιότητάς της ΠΔΕ.

Α) Αναγνωρίζεται η συνάφεια με το αντικείμενο απασχόλησής τους, των μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 5η/16.06.2020 πράξη του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας, των κάτωθι 33 νεοδιόριστων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), οι οποίοι διορίστηκαν με την 23418/Ε4/17-2-2020 απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 241 τ.Γ’/09.03.2020, από την ημερομηνία αιτήσεώς τους.

Β) Δεν αναγνωρίζεται η συνάφεια με το αντικείμενο απασχόλησής τους, των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 5η/16.06.2020 πράξη του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας, των κάτωθι 2 νεοδιόριστων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), οι οποίοι διορίστηκαν με την 23418/Ε4/17-2-2020 απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 241 τ.Γ’/09.03.2020.

Δείτε την Απόφαση Αναγνώριση συνάφειας Μεταπτυχιακών νεοδιόριστων ΕΕΠ

 Δείτε επίσης

Αναγνώριση προϋπηρεσίας νεοδιόριστων ΕΕΠ-ΕΒΠ Στερεάς Ελλάδας για μισθολογική εξέλιξη
Αποζημίωση μη ληφθείσης άδειας αναπληρωτών που μονιμοποιούνται: Τι ισχύει σύμφωνα με το ΓΛΚ
Σχολική Ψυχολογία ΕΚΠΑ: Παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια στους αποφοίτους του ΠΜΣ

Δείτε ακόμη

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής-2ο ΚΕΣΥ Β΄Αθήνας: Επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας για τις συνθήκες λειτουργίας
ΦΕΚ διορισμών ΕΕΠ-ΕΒΠ | Ονόματα
Προσωπικός βοηθός ΑμεΑ και για άτομα με αυτισμό: Επιστολή συλλογικοτήτων και φορέων από όλη τη χώρα στον Υπουργό Εργασίας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση