Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακάλυψε το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς με το κινητό σου! Χρησιμοποίησε την εφαρμογή QR SCANNER

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακάλυψε το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς με το κινητό σου: To Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς χρησιμοποιεί την εφαρμογή QR SCANNER.

Ανακάλυψε το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς με το κινητό σου

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή QR SCANNER στο κινητό σου και ανακάλυψε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς.

Το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς στην εκδήλωση: “Όλοι Μαζί- Όλοι Ίσοι”

Το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς συμμετείχε στις δράσεις ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αναπηρία που οργανώθηκαν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι δράσεις, με σύνθημα “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ”, υλοποιήθηκαν στη κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, την Παρασκευή 20 Μαΐου 20222,

Η συμμετοχή στις δράσεις αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να παρουσιάσουν τη δουλειά που κάνουν στις αίθουσες διδασκαλίας και στα εργαστήρια.

Παρουσιάστηκαν έργα και προϊόντα που δημιούργησαν οι μαθητές με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών στα Εργαστήρια Εικαστικών, Κηπουρικής και Ζαχαροπλαστικής.

Οι μαθητές συμμετείχαν επίσης σε αθλητικές δραστηριότητες από κοινού με μαθητές που φοιτούν σε σχολεία τυπικής εκπαίδευσης.

Η αλληλεπίδραση λειτούργησε με τρόπο «μαγικό» μεταξύ των μαθητών, επιβεβαίωσε και διατράνωσε το μήνυμα « ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ».

Δείτε επίσης

Αλέξανδρος Κοπτσης: Προσλήψεις αναπληρωτών και μόνιμοι διορισμοί μέσα στον Αύγουστο 

Αιτήσεις Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 2022: Μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 2019-Σύνολο 80.160 από 42.095 

Σχολεία-μάσκες: Υποχρεωτικές μόνο στις εξετάσεις-1 rapid test την εβδομάδα οι ανεμβολίαστοι εκπ/κοί 

Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου Ειδικών Δημοτικών και Ειδικών Νηπιαγωγείων 2022-23-Ολοήμερο

Πριν φύγετε

Σεμινάριο ΠΕΚΕΣ Στερεάς-Χαμόγελο του Παιδιού: “Το Τραύμα της  Απομάκρυνσης Ανηλίκων” 

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών: Επικαιροποίηση στοιχείων στο ΟΠΣΥΔ έως 27 Ιουνίου-Εγγραφο

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση