Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακλήσεις μετάθεσης, συμπληρωματικές μεταθέσεις Α/θμιας | Απόφαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακλήσεις μετάθεσης, συμπληρωματικές μεταθέσεις, διόρθωση μονάδων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης από περιοχή σε περιοχή έτους 2020.

Ανακλήσεις μετάθεσης

Υπεγράφη Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκη Κεραμέως με θέμα “Ανακλήσεις μετάθεσης, συμπληρωματικές μεταθέσεις και διόρθωση μονάδων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης από περιοχή σε περιοχή έτους 2020”

Αναλυτικά

Α. Ανακαλούμε τη με αριθμό 42925/Ε2/07-04-2020 (ΑΔΑ: Ω1ΘΙ46ΜΤΛΗ-4ΚΧ)Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από περιοχή σε περιοχή έτους 2020, ως προς το μέρος που αφορά στη μετάθεση των παρακάτω εκπαιδευτικών.

Β.Συμπληρώνουμε τη με αριθμό 42925/Ε2/07-04-2020 (ΑΔΑ: Ω1ΘΙ46ΜΤΛΗ-4ΚΧ) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από περιοχή σε περιοχή έτους 2020 και μεταθέτουμε με αίτησή τους και χωρίς δαπάνη του δημοσίου, κατόπιν ικανοποίησης της ένστασής τους, τους παρακάτω εκπαιδευτικούς.

Γ.Διορθώνουμε τη με αριθμό 42925/Ε2/07-04-2020 (ΑΔΑ: Ω1ΘΙ46ΜΤΛΗ-4ΚΧ) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από περιοχή σε περιοχή έτους 2020, ως προς το μέρος που αφορά στον αριθμό μονάδων μετάθεσης της παρακάτω εκπαιδευτικού, για τους λόγους που αναφέρονται και με κάθε συνέπεια που η διόρθωση αυτή επιφέρει στην τοποθέτησή της εντός της περιοχής που μετατέθηκε, ως εξής.

Οι Διευθυντές των περιοχών, στις οποίες μετατέθηκαν οι προαναφερόμενοι εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την απόφαση αυτή στους ενδιαφερόμενους.

Οι μετατιθέμενοι παρουσιάζονται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους, με τη λήξη του διδακτικού έτους.

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Δείτε την Απόφαση με τα ονόματα στη Διαύγεια

Δείτε επίσης

Λεπτομέρειες επαναλειτουργίας Δημοτικών-Νηπιαγωγείων-Μονάδων Ειδικής Αγωγής-Παιδικών Σταθμών
Μέτρα προστασίας μετακίνησης μαθητών | ΦΕΚ

Δείτε ακόμη

Δυο διαδικτυακά σεμινάρια eTwinning: Στο πλαίσιο της δράσης “Μένουμε Σπίτι με το eTwinning”
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση