Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών στα ΣΔΕ | Απόφαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών στα ΣΔΕ-Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας για το σχολικό έτος 2021-22, με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Δημοσιεύθηκε η Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως με θέμα τη διακοπή και ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) για το σχολικό έτος 2021-2022.

Σύμφωνα με την Απόφαση της Υπουργού ΠΑΙΘ

Α. Ανακαλείται η απόσπαση των παρακάτω 12 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι είχαν ανανεώσει την απόσπασή τους με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 59212/Κ1/26.5.2021 (ΑΔΑ: Ψ3ΕΠ46ΜΤΛΗ-Γ1Ο) υπουργική απόφαση για το σχολικό έτος 2021-2022, όπως εμφανίζονται και για τους λόγους που αναφέρονται στον ακόλουθο πίνακα:

Β. Διακόπτεται από 10.10.2021 η απόσπαση του παρακάτω εκπαιδευτικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος ανανέωσε την απόσπασή του με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 59212/Κ1/26.5.2021 (ΑΔΑ: Ψ3ΕΠ46ΜΤΛΗ-Γ1Ο) υπουργική απόφαση για το σχολικό έτος 2021-2022, όπως εμφανίζεται και για το λόγο που αναφέρεται στον ακόλουθο πίνακα:

Δείτε σε μορφή pdf τα ονόματα των εκπαιδευτικών στην Απόφαση “Διακοπή και ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών στα ΣΔΕ για το σχολικό έτος 2021-2022

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη πρόσληψης εκπαιδευτικών για τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης
Αιτήσεις εκπαιδευτικών Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων για το σχολ. έτος 2021-22
Μεταβολές σχολικών μονάδων 2022-23: Ιδρύσεις-Καταργήσεις-Προαγωγές-Συγχωνεύσεις | Εγκύκλιος
Χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης σχολικής μονάδας: Νέο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας
Εξώδικο ΔΟΕ σε Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως και Γενικό Γραμματέα Α. Κόπτση
Οδηγίες για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και βήματα αγώνα κοινοποίησε η ΔΟΕ
Κεραμέως: Πάνω από 70% των σχολείων προχώρησαν στην αξιολόγηση-Δεν κλείνουν τα σχολεία

Πριν φύγετε

Κεραμέως: Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση