Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακοινοποίηση Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024: Η Απόφαση με τα ονόματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοινοποίηση Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024: Η Απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κου Κυριάκου Πιερρακάκη με τα ονόματα.

Ανακοινοποίηση Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024

Ανακοινοποιήθηκε η Απόφαση υπ. αριθ. πρωτ. 34199/Ε4/3-4-2024 του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κου Κυριάκου Πιερρακάκη, των Μεταθέσεων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το 2024.

Συγκεκριμένα είχαμε ανακοινοποίηση στο ορθό:

(i) στο Β στη στήλη “μόρια μετάθεσης” τα μόρια για μετατιθέμενους σε ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ.

(ii) στο Β στο α/α 68 & 69 η περιοχή/δομή μετάθεσης στην ομώνυμη στήλη.

Οπως έχουν ήδη ενημερώσει οι Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας:

Λόγω τεχνικού προβλήματος, το οποίο δημιούργησε στρεβλώσεις κατά τη ροή των Μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για το 2024 την Τρίτη 02 Απριλίου 2024, διορθώθηκε η κατάσταση Μεταθέσεων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σχολικού έτους 2023-2024, με αποτέλεσμα να έχουμε δύο αλλαγές στις περιοχές/δομές μετάθεσης δύο μελών ΕΕΠ κλάδου Ψυχολόγων ΠΕ23, λόγω του συνυπολογισμού των μορίων εντοπιότητας.

Γενικά οι αλλαγές που προέκυψαν αφορούν: 

α) Στον συνυπολογισμό (με τα υπόλοιπα μόρια) και των μορίων εντοπιότητας και συνυπηρέτησης για ογδόντα ένα (81) μέλη ΕΕΠ των κλάδων ΠΕ23 και ΠΕ30 που πήραν μετάθεση σε ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ (συγκεκριμένα, οι 80 πήραν μετάθεση σε ΣΔΕΥ και 1 σε περιοχή), καθώς τα μόρια αυτά δεν είχαν συνυπολογιστεί κατά την αρχική αλγοριθμική ροή των μεταθέσεων.

β) Εντός των ανωτέρω 81 περιπτώσεων κατόπιν της νέας αλγοριθμικής ροής προκύπτουν οι εξής δύο αλλαγές στις περιοχές/δομές μετάθεσης δύο μελών ΠΕ23 λόγω του συνυπολογισμού των μορίων εντοπιότητας.

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

________________________

Δείτε την ανακοινοποίηση της Απόφασης Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024 ΕΔΩ

Οι μετατιθέμενοι από περιοχή αναλαμβάνουν υπηρεσία με τη λήξη του διδακτικού έτους της βαθμίδας στην οποία ανήκουν. Οι μετατιθέμενοι από ΚΕΔΑΣΥ ή ΣΔΕΥ αναλαμβάνουν υπηρεσία με τη λήξη λειτουργίας των ΚΕΔΑΣΥ.

Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα δεν μετατίθενται διότι είτε δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Δείτε σχετικά

Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024: Tα ονόματα στην Απόφαση του Υπουργού Παιδείας 

Χρονοδιάγραμμα Υπηρεσιακών Μεταβολών ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024: Μετατάξεις και Αποσπάσεις | Ενημέρωση 

Δείτε επίσης

Ανασυγκρότηση ΚΥΣΕΕΠ 27.03.2024: Η Απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη 

Διορισμοί στα ΚΕΔΑΣΥ και υπηρεσιακές μεταβολές: Αρθρο 165 του νόμου 5094/2024 

Η διάταξη με τις 1.555 νέες οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ και την κατανομή ανά κλάδο 

Πριν φύγετε

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία 

Ανακοίνωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Συνεχίζεται η Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση και κηρύσσονται 3ωρες Στάσεις Εργασίας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση