Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023 εξ αποστάσεως μέσω ΖΟΟΜ – Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για Γενική Συνέλευση

Την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00, εξ αποστάσεως μέσω ΖΟΟΜ, αποφάσισε ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής.

Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση του Συλλόγου

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής

Αθήνα, 18-11-2023

Αρ. Πρωτ.: 28

Προς: Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ Αττικής

Κοινοποίηση: ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΘΕΜΑ: «ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

Το ΔΣ του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής,  στη συνεδρίαση της Πέμπτης 02-11-2023, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Την υλοποίηση, πριν την Γενική Συνέλευση, Συναντήσεων με τους κλάδους του ΕΕΠ (των μελών ΕΒΠ πραγματοποιήθηκε ήδη από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ), με σκοπό τη χαρτογράφηση αναγκών και τον προγραμματισμό δράσεων για το νέο έτος, αλλά και για την προώθηση αυτών στην Ομοσπονδία.
  2. Την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 07/12 στις 19:00,  εξ αποστάσεως μέσω ΖΟΟΜ,(https://us02web.zoom.us/j/82315747510?pwd=bFdpYjRoQWt3aS94dkd4UXF3NU5VZz09), με θέματα ημερήσιας διάταξης:
  • Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.
  • Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.
  • Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Έγκριση Πεπραγμένων
  • Προγραμματισμός Δράσεων 2024

Επισημαίνουμε ότι τη Γενική Συνέλευση δύνανται να παρακολουθήσουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

  1. Την πραγματοποίηση Εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου τις ακόλουθες μέρες και ώρες:
  • την Παρασκευή 08/12, ώρες 14:00-19:00
  • το Σάββατο 09/12, ώρες 11:00 – 18:00

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με μεικτό τρόπο, δια ζώσης στα γραφεία του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, Πανεπιστημίου 59,  4ος όροφος, Αθήνα (στάση μετρό: ΟΜΟΝΟΙΑ) και διαδικτυακά μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ. Προσοχή, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ηλεκτρονικά, θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά και να έχουν δηλώσει την επιθυμία τους στην παρούσα φόρμα μέχρι 30/11:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfW-wga2jQYTnn0QL-nubp28hixHsxAcKCAtl1CaMT5-8y_LA/viewform

Παρακαλούμε τα μέλη που δεν έχουν ακόμα τακτοποιήσει τη συνδρομή τους να το πράξουν βάσει της ανακοίνωσης του ταμία του Συλλόγου, κ. Παπουτσή:

https://www.seepeaa.gr/Anakoinoseis/Deltia_typou/SEEPEAA_ANAKOINOSI_EGGRAFIS_NEON_MELON_and_ANANEOSIS_SYNDROMON_EGGEGRAMMENON_MELON_GIA_TO_2023

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής προτρέπει τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν ενεργά τόσο στη Γενική Συνέλευση, όσο και στην εκλογική διαδικασία!

Καλούμε τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ να θέσουν μαζικά υποψηφιότητα τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, όσο και ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία μας την ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΔΡΟΣΟΥ   ΣΕΜΙΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΣΤΡΙΤΗ

Δείτε επίσης

Αλλαγές στα σχολεία: Ο σχεδιασμός του Υπ. Παιδείας Κ. Πιερρακάκη 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση