Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακοινώσεις Αποσπάσεων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ: Πότε προβλέπεται να γίνουν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοινώσεις Αποσπάσεων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ: Πότε προβλέπεται να γίνουν μετά τη χθεσινή αναμονή χωρίς αποτέλεσμα για τις Αποσπάσεις σε Φορείς. 

Ανακοινώσεις Αποσπάσεων

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 θα υπογραφούν και θα ανακοινωθούν τελικά οι Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε Φορείς, παρά το γεγονός πως αναμέναμε την κοινοποίηση τους εχθές Παρασκευή 30 Ιουνίου το βράδυ.

Ανακοινώσεις Αποσπάσεων

Την επόμενη Παρασκευή οι Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Αιρετού στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκου Φασφαλή, το πιθανότερο την ερχόμενη  Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού οι Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή (ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ).

Το ίδιο θα συμβεί και για τις Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή (ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ).

Αποσπάσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το 2023-24

Επίσης, τα λειτουργικά κενά για τις Αποσπάσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) από τις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης  και τις Δ/νσεις Α/θμιας & Β/θμιας της χώρας ζητά έως 07.07.2023 το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ-ΕΒΠ του Υπουργείου Παιδείας παραθέτοντας οδηγίες καταχώρισης στο ΟΠΣΥΔ – Δείτε εδώ

Δείτε επίσης

Ο Ιωάννης Κατσαρός προκρίνεται για νέος Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας στη θέση του Αλ. Κόπτση 

Αρμοδιότητες ηγεσίας Υπουργείου Παιδείας: Τι αναλαμβάνει η Δόμνα Μιχαηλίδου και τι η Ζέττα Μακρή 

Υπουργείο Παιδείας-Μπλε φάκελος: Τι περιλαμβάνει-Οι μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις 

Σύσταση και μετονομασίες Υπουργείων-Γενικών και Ειδικών Γραμματειών-Μεταφορά αρμοδιοτήτων | ΦΕΚ 

Αλλαγή ονομασίας Υπουργείου Παιδείας για 7η φορά από το 2009 και 10η φορά συνολικά 

Αιτήσεις αποσπάσεων ΙΕΠ: Tετραετούς διάρκειας, από 30.06 έως 10.07.2023

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση