Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακοίνωση Παρατηρητηρίου για την Παιδεία ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια “Μαθαίνουμε Ασφαλείς” του ΥΠΑΙΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση Παρατηρητηρίου για την Παιδεία ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια “Μαθαίνουμε Ασφαλείς” του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ανακοίνωση Παρατηρητηρίου

Δελτίο Τύπου κοινοποίησε το Παρατηρητήριο για την Παιδεία του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα “73.000 ευρώ η απευθείας ανάθεση Κεραμέως για την καμπάνια «Μαθαίνουμε Ασφαλείς»”.

Το Παρατηρητήριο αναφέρεται στην ανάθεση από πλευράς ΥΠΑΙΘ της καμπάνιας  “Μαθαίνουμε Ασφαλείς” στην εταιρία Interweave.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση
73.000 ευρώ η απευθείας ανάθεση Κεραμέως για την καμπάνια “Μαθαίνουμε Ασφαλείς”

Απευθείας αναθέσεων συνέχεια από τη Νίκη Κεραμέως προς την εταιρία Interweave για την καμπάνια του υπουργείου Παιδείας «Μαθαίνουμε Ασφαλείς», το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 73.200 €.

Πιο συγκεκριμένα,

η ιδιωτική εταιρία θα λάβει από τον προϋπολογισμό του υπουργείου:

  • 16.567 € για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δημιουργία και τη λειτουργία της ιστοσελίδας: mathainoumeasfaleis.gov.gr
  • 6.589 € για τη δημιουργία εικαστικών υλικών για την παραγωγή έντυπου ενημερωτικού υλικού
  • 1.785 € για τη συντήρηση της ιστοσελίδας
  • 48.277 € για έξοδα προβολής, διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων
Με τον τρόπο αυτό,

οι «μπίζνες» του υπουργικού γραφείου στο κτήριο του Αμαρουσίου συνεχίζονται και τα «λεφτόδεντρα» του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα όχι μόνον υπάρχουν αλλά και ευδοκιμούν.

Σημειώνεται πως

στην πρώτη φάση της πανδημίας και της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, η εταιρία Interweave είχε λάβει από το υπουργείο Παιδείας το ποσό των 92.716 € για τη δημιουργία της ιστοσελίδας mathainoumestospiti.gov.gr και αναρτήσεις στα social media του υπουργείου και της υπουργού.

Τέλος,

η αναζήτηση στη Δι@υγεια φανερώνει πως η συγκεκριμένη εταιρία χαίρει της εκτίμησης και των απευθείας αναθέσεων τόσο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης όσο και το Δήμου Αθηναίων.

Δείτε στη Διαύγεια

Ανάθεση της παροχής υπηρεσιών προβολής, επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών και της εκπαιδευτικής κοινότητας, κατά το πρώτο τρίμηνο της σχολικής χρονιάς, σχετικά με τη λήψη μέτρων πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19 και τον περιορισμό της διασποράς του, στο πλαίσιο της καμπάνιας ‘Πάμε στο σχολείο με Ασφάλεια – Μαθαίνουμε Ασφαλείς’”

Δείτε επίσης

Κεραμέως στο 3ο Πειραματικό Δημοτικό Ευόσμου: Τι είπε για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης κορονοϊού | Video
Λειτουργία εκπαιδευτικών μονάδων Α/θμιας-Β/θμιας-ΕΑΕ-ΣΔΕ-ΙΕΚ-ΚΔΒΜ-ΓΑΚ-Βιβ/θκών-Φροντ/ρίων-ΚΞΓ | ΦΕΚ
Αδειες εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ 08.09.2020 για την αντιμετώπιση διασποράς κορονοϊού | Εγκύκλιος
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση