Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σεραφείμ (Μάκη) Λάππα για το ΚΥΣΕΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σεραφείμ (Μάκη) Λάππα για το ΚΥΣΕΕΠ: Mέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) – Σχολικός Νοσηλευτής-ΠΕ25.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σεραφείμ (Μάκη) Λάππα
Σεραφείμ ( Μάκης ) Λάππας Σχολικός Νοσηλευτής -ΠΕ25
Ανακοίνωση υποψηφιότητας μου  για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) .

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 θα ψηφίσουμε για την ανάδειξη Αιρετών Εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια που εκπροσωπούν το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό .

Ονομάζομαι Λάππας Σεραφείμ, είμαι Σχολικός Νοσηλευτής και είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος ως Αιρετός για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.). Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στην Ήπειρο και είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α .

Η εποχή που ζούμε είναι μοναδική! Είναι σημαντικό να αποτυπώσουμε το σχολείο που βιώνουμε για να δημιουργήσουμε το σχολείο που οραματιζόμαστε. Όλοι μας πιστεύουμε σε ένα σύγχρονο σχολείο ,το οποίο, για να λειτουργήσει, εκτός από τις υποδομές που πρέπει να διαθέτει, χρειάζεται και μόνιμο προσωπικό: Ψυχολόγους(ΠΕ23), Κοινωνικούς Λειτουργούς (ΠΕ30), Σχολικούς Νοσηλευτές(ΠΕ25), Λογοθεραπευτές(ΠΕ21-ΠΕ26), Εργοθεραπευτές(ΠΕ29), Φυσικοθεραπευτές(ΠΕ28) , Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού(ΠΕ22) , ΠΕ31 εξειδικευμένου και φυσικά, το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(ΕΒΠ) που χωρίς αυτούς πολλά παιδιά δεν θα ήταν στο φυσικό τους εκπαιδευτικό περιβάλλον, το Σχολείο.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο για τους μαθητές και τους Συναδέλφους μας!

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, δηλώνοντας Παρών στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας και των ζητημάτων που αφορούν τους κλάδους μας αλλά και την εκπαίδευση των παιδιών μας!

Η εκπροσώπηση των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια πρέπει να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, ίσης και ακριβοδίκαιης μεταχείρισης των αιτημάτων των συναδέλφων. Οι αιρετοί οφείλουν να διεκδικούν με αποφασιστικότητα, συνέπεια και ευαισθησία περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα κάθε συναδέλφου.

Στόχος μου είναι να υπερασπιστώ όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως των χρόνων υπηρεσίας και της ειδικότητάς τους.

Σας καλώ να με στηρίξετε και να μου δώσετε τη δύναμη για να συμβάλλω ,με τόλμη και αποφασιστικότητα  , στην εκπροσώπηση του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού .

Η ψήφος σας θα είναι τιμή και δέσμευση για μένα!

Σεραφείμ (Μάκης ) Λάππας

Σχολικός Νοσηλευτής -ΠΕ25

Υποψήφιος Αιρετός Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Δείτε σχετικά

ΔΟΕ για ηλεκτρονική ψηφοφορία αιρετών: Εαν επιχειρηθεί θα αποσυρθούν όλα τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων
ΟΛΜΕ για ηλεκτρονικές εκλογές: Σε περίπτωση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αποσύρονται τα ψηφοδέλτια
Σχετικά με την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων
Ενημέρωση στοιχείων εκπαιδευτικών για ηλεκτρονική ψηφοφορία εκλογών αιρετών | Εγγραφο
Ηλεκτρονική ψηφοφορία εκλογής αιρετών Υπηρ. Συμβουλίων 2020: Αναμένεται ΦΕΚ με τη διαδικασία

Δείτε επίσης

Αποφάσεις πρόσληψης Γ Φάσης εκπαιδευτικών Α/θμιας-Β/θμιας-ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2020-21
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση