Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακοίνωση Υπουργείου για προσλήψεις αναπληρωτών για το 2020-21

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση Υπουργείου για προσλήψεις αναπληρωτών για το 2020-21: Μετατίθενται για την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020, προκειμένου να συμπεριληφθεί και η Παράλληλη Στήριξη.

Ανακοίνωση Υπουργείου για προσλήψεις

Σε Ανακοίνωση προέβη το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το σχολικό έτος 2020-21.

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση

οι προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 προσλήψεις σε Γενικά σχολεία, ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ και ΕΔΕΑΥ, αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ, μετατίθενται για την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020.

Η μετάθεση τους σύμφωνα με το ΥΠΑΙΘ γίνεται προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι προσλήψεις για την Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (Παράλληλη Στήριξη).

Δείτε την Ανακοίνωση ΥΠΑΙΘ
Ανακοίνωση για τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ – ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2020-21

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ – ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2020-21, οι οποίες είχε προγραμματιστεί να ανακοινωθούν σήμερα 21/8/2020 μετατίθενται για την Τρίτη 25/8/2020, προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι προσλήψεις για την Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (παράλληλη στήριξη).

Δείτε επίσης

Δωρεάν μάσκες στους μαθητές της χώρας: Το ανακοίνωσε ο Υπ. Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος
Υποχρεωτικά μάσκα από το Νηπιαγωγείο έως το Λύκειο: Τι είπε η Υπουργός Νίκη Κεραμέως στον Alpha
Λειτουργία σχολικών μονάδων: Με το σύνολο των μαθητών-εκτεταμένη χρήση μάσκας-διαφορετικά διαλείμματα-Ανακοίνωση ΥΠΑΙΘ

Δείτε ακόμη

Τηλεδιάσκεψη με ΔΟΕ και ΟΛΜΕ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας
Σχολικές Μονάδες με Τάξεις Υποδοχής (ΖΕΠ): ΦΕΚ με σχολεία που εντάσσονται στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας
Οδηγίες προσωρινής τοποθέτησης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ΕΑΕ και ανάληψης υπηρεσίας αποσπασμένων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

  1. Μαρία Γκοζη σε

    Έχω κάνει αίτηση και στη γενική και στην ειδική. Αν απενεργοποιησω την αίτηση της γενικής θα έχω κάποια κύρωση για του χρόνου όπως αποκλεισμό ή από πιθανό διορισμό κτλ; Επίσης, ενδιαφέρομαι για τμήμα ένταξης σε ένα νησί που ξέρω πως ζητάνε αλλά δεν τους είχαν δώσει μέχρι πέρυσι. Πως μπορώ να μάθω αν φέτος δόθηκε εκεί κενό; Στην αίτηση της ειδικής υπήρχε η περιοχή την οποία και δηλωσα. Αυτό σημαίνει πως έχει εγκριθεί το κενό και θα σταλεί αναπληρωτής?

Γράψτε μία απάντηση